вівторок, 07 серпня 2007 15:17

Наталя Могилевська станцювала з Віктором Януковичем

Автор: фото: Tabloid/Анна Андрієвська
  Після з’їзду Партії регіонів на концерті в столичному Палаці спорту Наталя Могилевська запросила до танцю  прем’єр-міністра Віктора Януковича
Після з’їзду Партії регіонів на концерті в столичному Палаці спорту Наталя Могилевська запросила до танцю прем’єр-міністра Віктора Януковича

2 серпня в Ялті співачка Наталя Могилевська відзначила своє 32-річчя. За день до того вона закінчила десятиденний тур Кримом.

У ялтинському готелі "Ореанда" Могилевську вітав балет "Фрідом". Танцівники подарували їй великий альбом зі знімками з концертного туру. Зі Львова до Криму прилетіла стилістка Ольга Навроцька. Вона подарувала Наталі сукню оливкового кольору, яку пошила сама. А з Дніпропетровська прилетіли улюбленці Могилевської — хлопчачий гурт "Quest Pistols".

Разом зі співачкою до Криму їздив танцівник Владислав Яма. Але на вечірці в іменинниці його не було. Він привітав Наталю по телефону: побажав, щоб її поважали не лише як співачку, а й як душевну людину.

Санкт-петербурзький ресторатор Євген Толкачов прийшов на концерт Могилевської до ялтинської зали "Ювілейний". Потім він запросив співачку продовжити свято на його яхті "Аврора". Улітку Толкачов із сім"єю живе в Криму, де має будинок. На яхті хлопці з "Quest Pistols" подарували іменинниці свою нову пісню "Для тебе".

До Києва Наталя Могилевська повернулася 3 серпня. 4-го вона виступила на презентації французького шампанського "Moet & Chandon " у розважальному комплексі "Аренa-сіті". А 5 серпня заспівала для делегатів з"їзду Партії регіонів. Під пісню "Я сама выбирала этот танец" Могилевська підійшла до прем"єр-міністра Віктора Януковича. Вони трохи покружляли в танці, а тоді Віктор Федорович поцілував Могилевську в щічку. Наталя сказала прем"єрові, що він добре танцює.

У вересні Наталя Могилевська вирішила відсвяткувати свій день народження ще раз, у Києві. Вона полюбляє переносити свята. Новий рік співачка звикла зустрічати 31 листопада, бо наприкінці грудня в артистів багато концертів.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Могилевська станцювала з Віктором Януковичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі