вівторок, 16 жовтня 2007 17:50

Наталя Корольова шукає наречену для партнера

Автор: фото надане прес-службою телеканалу ”1+1”
  Співачка Наталя Корольова і танцівник Євген Папунаїшвілі підготували танок про кохання українки та грузина. Вони виконали його на шоу ”Танці з зірками-3. Ліга чемпіонів” на телеканалі ”1+1”
Співачка Наталя Корольова і танцівник Євген Папунаїшвілі підготували танок про кохання українки та грузина. Вони виконали його на шоу ”Танці з зірками-3. Ліга чемпіонів” на телеканалі ”1+1”

Суботнього вечора на телеканалі "1+1" розпочалося шоу "Танці з зірками-3. Ліга чемпіонів". У ньому беруть участь італійські, польські, австрійські та російські артисти. Від України танцюють співак Віталій Козловський, гімнастка Лілія Подкопаєва й телеведучий Максим Неліпа. Назвали восьму пару проекту — співачку Наталю Могилевську й танцівника Влада Яму. Могилевська танцювала фокстрот із білою пов"язкою на лікті. Півтора місяці тому вона потрапила в автокатастрофу та зламала руку. Лікарі заборонили їй виходити на паркет, та Могилевська їх не послухала.

Із Росії на шоу приїхали 34-річна співачка Наталя Корольова та грузинський танцівник Євген Папунаїшвілі, 24 роки. У російських "Танцях з зірками" вони посіли третє місце. На першому ефірі українського шоу вони танцювали під пісню "Несе Галя воду".

Корольова й Папунаїшвілі тренуються в Москві. На прямі ефіри до Києва прилітатимуть щосуботи. Наталя каже, що дотримується суворої дієти: не їсть смаженого, натомість споживає салати та відварне м"ясо. У Києві Корольова має власну квартиру в центрі міста, де й зупиняється. Папунаїшвілі живе в готелі.

Подейкують, на зйомках російських "Танців із зірками" у них спалахнув роман. Та нині Корольова шукає для Євгена наречену в Києві. Папунаїшвілі подобаються українки.

— Я с ним няньчусь, как с ребенком, — запевняє співачка.

На репетиціях вона жартома називає партнера Макакою. А він постійно намагається розсмішити Корольову.

Під час ефіру "Танців" Папунаїшвілі підсів до 23-річної італійки Памели Камаси та спробував виконати для неї кілька пісень. Камаса спочатку ніяковіла, а потім відвернулася від Євгена.

— Моєю першою дружиною буде італійка, а потім — українки, — голосно пообіцяв Папунаїшвілі.

За лаштунками він не відходив від Корольової. Коли її не було поряд, вигукував: "Партнерша! Партнерша!". А після зйомок сам поїхав до нічного караоке-клубу.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Корольова шукає наречену для партнера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі