четвер, 23 січня 2020 05:40

Наталія Потапова не побачила сина

За три дні після пологів в обласній лікарні Запоріжжя померла флористка 31-річна Наталія ПОТАПОВА. Сюди її доправили з ускладненнями, від пневмонії. Легені майже не працювали. Медики добу боролися за її життя.

— На восьмому місяці вагітності дружину поклали в пологовий будинок у відділення патології, — розповідає вдівець Леонід Потапов. — Наприкінці грудня в неї почала підніматися температура. Лікарі вирішили, що це звичайна застуда. Радили пити парацетамол. Хоч її лікували, покращення не було. Вже в іншій лікарні в дружини виявили бронхіт, а за день — пневмонію. Одразу перевели в перинатальний центр, де зробили кесарів розтин.

До обласної лікарні її доправили непритомну. Причиною смерті назвали пневмонію. Та аналізи показали, що в дружини був грип. У грудні вона на кілька днів залишала пологовий. На вулиці могла підхопити вірус.

Син Наталія Потапової з'явився на світ недоношеним. Його поклали до реанімації. Зараз загрози життю хлопчика немає.

— Наташа хотіла назвати сина Ігорем. Я так і зробив, — говорить Леонід. — Дружина мріяла його побачити, але не судилося. Вона була прекрасна у всьому. Любила красу, цікавилася мистецтвом, смачно готувала. Ми були щасливі, коли зустрілися й закохалися. Торік у квітні зіграли весілля. З нетерпінням чекали народження дитини. Уявляли, як житимемо втрьох. Мали багато планів на майбутнє.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Потапова не побачила сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі