понеділок, 24 березня 2008 17:43

Наталія Могилевська хоче народити сина

У суботу в столичному палаці "Україна" відзначали найуспішніших людей 2007 року.

О 16.00 перед "Україною" стоять 20 людей із жовто-синіми прапорами. Вони приїхали з Вінниці, щоб висловити протест проти присудження звання найкращого губернатора року Олександрові Домбровському.

— Його гнати треба, а не нагороджувати, — обурюється член УНА-УНСО 20-річний Андрій. — Дороги у нас погані, сміття вивозять невчасно, спорткомплексів мало, зате кабаків та наливайок — маса.

Сходинкам до палацу піднімається Домбровський. Він у темному костюмі та блискучих черевиках. Побачивши мітингувальників, відвертає голову і прискорює ходу. Три жінки починають співати "Вінниччина плаче гіркими сльозами", чоловіки скандують: "Ганьба!"

На першому поверсі палацу хлопці й дівчата в золотистих костюмах роблять акробатичні вправи. На сходинках, що ведуть на другий поверх постелено червону доріжку. Біля неї стоять дві моделі з агентства "Карін".

— Девочки, улыбайтесь, будьте приветливы, присматривайтесь ко всем. Здесь много важных и неженатых мужчин, — настановлює їх директор агентства Влада Литовченко.

У фойє перед дзеркалом повторюють слова ведучі вечора Юрій Горбунов та Наталія Сумська.

— Добре тобі, Юро, — каже Сумська. — Ти в антракті будеш вечеряти, а я перевдягатися.

— Зате ти не потовстішаєш, — сміється Горбунов.

Сумська зітхає, поправляє кольє та сережки. Горбунов запитує чи на ній справжні діаманти. Актриса каже, що справжні — магазин "Кристал" дав їх на час церемонії.

Доріжкою піднімаються боксери брати Клички — Віталій і Володимир. Їх обступають, просять автографи.

— Хлопці, ми за вас завжди боліємо, — каже підприємець Сергій із Дніпропетровська. — Володю, не дивіться на цих гарних дівчат. Вони ведуть нездоровий спосіб життя, курять, п"ють. А в мене є дочка. Де ж вона поділася? Тут так тісно, нічого не бачу, — бідкається чоловік.

З"являється співачка Наталія Могилевська. Розповідає по мобільному, як щойно довідалася, що їй вручатимуть нагороду "Кумир українців". Каже у слухавку:

— Теперь единственное, что я хочу от жизни, — родить сына.

У буфеті на другому поверсі голова столичної облдержадміністрації Віра Ульянченко п"є мінеральну воду. Помічає Домбровського, махає йому рукою, каже, що він — достойний губернатор і вона ним пишається. Домбровський обіцяє купити цукерок.

— Ви що! — вигукує Віра Іванівна. — Я так пізно не їм.

У супроводі охорони заходить перший президент Леонід Кравчук. Каже, що вручатиме премію Олесеві Терещенку з каналу "1+1".

Телеведуча Наталія Розинська розповідає, що сьогодні у неї день народження і вона вперше прийшла на церемонію "Людина року" не сама, а з другом — Анатолієм Солов"яненком. Гості кажуть, що Наталія має чудовий вигляд.

— Це тому, що я не їм м"яса, — говорить вона. — У 2005 році я разом із подругою побувала в Тибеті. Відтоді стала вегетаріанкою. Зараз не можу спокійно дивитися на те, як китайці нищать культуру тибетців. Я це засуджую...

Церемонія нагородження закінчується о 21.30. Мером року став Сергій Брайко з Ялти, промисловцем — керівник "Сумихімпрому" Євген Лапін,  дипломатом — посол Казахстану в Україні Амангельди Жумабаєв, митцями — Кіра Муратова, Валерій та Костянтин Меладзе. У фойє глядачі фотографуються зі знаменитостями. Семикласник Олексій біжить сходинками вниз:

— Мамо, мені потис руку Кличко. А ще він наступив мені на ногу.

— У тебе пальці цілі? — зойкає мати хлопця.

Із партеру з"являється Леонід Кравчук. Його охоронець іде попереду екс-президента й говорить по мобільному:

Відкривай другі двері зліва. Ми наближаємось. Як немає ключа? Якщо ми підійдемо і двері будуть зачинені — нам капець.

Коли останні гості залишають палац, до гардеробниці підходить прибиральниця з миючим засобом.

— Ну, й еліта. Нарядилися як королеви, а курять як не знаю хто, — скаржиться жінка.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Могилевська хоче народити сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі