вівторок, 22 жовтня 2019 05:15

Наталія Бойко чотири дні лежала мертва у квартирі з 45 котами

Чотири дні пролежала мертва у квартирі 61-річна Наталія БОЙКО зі Львова. Тримала 50 котів. Її відсутність помітили сусіди й викликали поліцію.

— Розказують, що вона голодувала, недоїдала, але котам купувала корм великими пачками, — розповідає волонтерка 38-річна Андріана Байло. — Пані Наталія була інтелігентна. Соціальної допомоги не потребувала, сама себе обслуговувала. Котів підбирала на вулиці. З часом вони самі почали до неї приходити. Але на одну пенсію прогодувати стільки тварин важко. Десь тиждень тому кілька котів померли. Ще одного знайшли неживим біля неї. Коли виносили тіло, троє втекли. Залишився 41 кіт.

Наталія Бойко померла від зупинки серця. Була самотня, родичів не мала. Нині знайшлося двоє людей, які претендують на її квартиру.

— Кажуть, вони їй не рідня, але були найближчими друзями. Востаннє навідувалися у травні, — продовжує Андріана Байло. — Але ми з волонтерами не побачили, щоб жінці хтось допомагав. Сусідка казала, що ніхто до неї не заходив. "Спадкоємці" від котів відмовляються. Дозволили нам приносити тваринам їжу й забрати їх, якщо хочемо. Деяких уже прилаштували. Тепер треба й решту віддати в добрі руки.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Бойко чотири дні лежала мертва у квартирі з 45 котами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі