пʼятниця, 19 листопада 2010 10:15

Насті Каменських запропонували вийти заміж

Автор: фото з сайта www.oboinastol.ru
  Співачці Насті Каменських приписують романи з кількома київськими та московськими бізнесменами
Співачці Насті Каменських приписують романи з кількома київськими та московськими бізнесменами

Співачка 23-річна Настя Каменських прийшла на виставку художниці Олени Твеліної в одну зі столичних галерей з обручкою на безіменному пальці правої руки. Кажуть, готується до заміжжя.

— Настя ніколи не виносить особисте життя на люди, — говорить подруга співачки. — Вона вже кілька років зустрічається з хлопцем. Навіть із друзями його не знайомить. Не знаю, хто він і ким працює. Від Насті чула тільки, що дуже хороший. Ще торік пропонував їй вийти заміж. Мабуть, знову зробив пропозицію.

За всю сценічну кар'єру Настя ніколи не з'являлася в оточенні чоловіка чи хлопця. Їй приписували романи з кількома київськими та московськими бізнесменами. Стосунки з ними Каменських заперечувала:

— У мене багато шанувальників. Особисте життя я ні з ким не обговорюю, бо для того воно й особисте, щоб про нього ніхто не знав. Чоловіки щодня крутяться навколо мене. Якщо за день хоч один не зробив мені комплімент, вважаю, що день не вдався, прожила його марно. Жінка не може і дня прожити без чоловіка. Мужчини — наше все. Не вірю дівчатам і жінкам, які кажуть, що не хочуть заміж, зарікаються, що можуть обійтися без чоловічої ласки та уваги.

Зараз ви читаєте новину «Насті Каменських запропонували вийти заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі