вівторок, 24 лютого 2009 16:42

Наречена вилила на Гаррісона Форда келих вина

  Актриса Каліста Флокхарт у 2001 році усиновила хлопчика Ліама
Актриса Каліста Флокхарт у 2001 році усиновила хлопчика Ліама

— Я не помічаю, що Гаррісон старший за мене на 22 роки, — запевняє 44-річна актриса Каліста Флокхарт. — Іноді він схожий на маленького хлопчика. Не красень, звісно, але  милий.

Американський актор 66-річний Гаррісон Форд втретє одружуватиметься. Про заручини із Калістою Флокхарт він оголосив ще два роки тому. Нині пара вибирає дату весілля. Бенкетуватимуть у місті Джексон Хоул, у штаті Вайомінґ, де Форд має власне ранчо у 325 га. Нещодавно пара зробила аналіз крові. У штаті Вайомінґ це обов"язкова вимога для отримання дозволу взяти шлюб.

Гаррісон і Каліста познайомилися 2002-го, на церемонії вручення премії "Золотий глобус". На бенкеті Флокхарт вилила на актора келих вина. Запевняла, що зробила це ненавмисне. За кілька місяців жінка переїхала до особняка Форда у Лос-Анджелесі. Із собою взяла прийомного сина, 8-річного Ліама.

Гаррісон Форд уже двічі був одружений. Із першою дружиною Мері Маркуард прожив 15 років. Шлюб зі сценаристкою Меліссою Метісон тривав на три роки більше. 2003-го вони розійшлися зі скандалом. Жінка відсудила в актора $90 млн. Їхні діти Малкольм і Джорджія залишилися жити з батьком. Статки Форда оцінюють у $300 млн.

Зараз ви читаєте новину «Наречена вилила на Гаррісона Форда келих вина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі