середа, 30 липня 2008 16:26

Наомі Кемпбелл зійшлася з російським мільярдером

  Британська модель Наомі Кемпбел відпочивала із російським мільярдером Владиславом Дороніним на яхті ”Леді у блакитному”
Британська модель Наомі Кемпбел відпочивала із російським мільярдером Владиславом Дороніним на яхті ”Леді у блакитному”

Британська модель 38-річна Наомі Кемпбелл зустрічається з російським бізнесменом Владиславом Дороніним, 46 років.

Пара познайомилася у травні на вечірці, присвяченій Каннському кінофестивалю. Відтоді майже не розлучаються. Доронін супроводжував Кемпбелл на прийомі на честь Нельсона Мандели в лондонському Гайд-парку. Вони відпочивали разом на острові Капрі. А нещодавно провели тиждень на яхті Дороніна "Леді у блакитному" неподалік Сен-Тропе у Франції. На відпочинку постійно обіймалися й цілувалися.

— Вони люблять повеселитися, — розповідає друг Кемпбел бразильський письменник Бруно Астуто. — Але Влад спокійніший, це добре впливає на Наомі.

Минулого місяця Кемпбелл познайомила чоловіка зі своїми друзями. Кажуть, незабаром модель влаштує на честь Дороніна вечірку й оголосить про заручини.

— Влад називає Наомі своєю богинею, — запевняє Астуто. — А вона вірить, що нарешті знайшла свого чоловіка. Каже, що це кохання з першого погляду.

Раніше Кемпбелл приписували романи з російськими бізнесменами Умаром Джабраїловим і Рустамом Таріко. Вона також зустрічалася з італійським автомагнатом Флавіо Бріаторе, була заручена з басистом ірландської групи "U2" Адамом Клейтоном.

Владислава Дороніна називають московським Дональдом Трампом. Його статки оцінюють у $3 млрд. Доронін — співвласник однієї із провідних московських будівельних фірм "Капітал Груп". Раніше зустрічався зі шведською моделлю Карен Шонбахлер.

Зараз ви читаєте новину «Наомі Кемпбелл зійшлася з російським мільярдером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі