середа, 16 березня 2011 09:58

Найвища у світі модель шукає хлопця

Автор: фото з сайта www.sedentario.org
  Найвища американка Амазонка Ів з моделлю стандартних пропорцій. Ів почала стрімко рости у 14 років. Захоплювалася фітнесом і бодибілдингом, була капітаном баскетбольної команди у школі
Найвища американка Амазонка Ів з моделлю стандартних пропорцій. Ів почала стрімко рости у 14 років. Захоплювалася фітнесом і бодибілдингом, була капітаном баскетбольної команди у школі

Американка 31-річна Амазонка Ів, справжнє ім'я Еріка Ірвін, зніметься оголеною для квітневого номера еротичного журналу "Плейбой". Її вважають найвищою у світі моделлю. Має зріст 2,03 м.

— Для мене це дуже серйозний вчинок, — каже. — Раніше я постійно фотографувалася одягнена. Навіть у білизні соромилася зніматися. Пропозицію отримала на традиційній вечірці в будинку засновника журналу "Плейбой" — Х'ю Гефнера. Фотографи та стилісти, які робитимуть еротичну фотосесію зі мною, уже придумали кілька епатажних образів. На одному зі знімків я буду верхи на тигрі. Готова зніматися у присутності Х'ю, оскільки в нього бездоганний смак. Гефнер хоче, щоб я перевернула поняття сексуальності.

Еріка народилася і живе в центральній Каліфорнії. Стрімко рости почала у 14 років. У коледжі вивчала право, менеджмент, театральне мистецтво й мови. Потім захопилася фітнесом і бодибілдингом, почала працювати тренером.

— Через зріст я втратила багатьох друзів. Вони дражнили мене жердиною, не хотіли зі мною гратися. Щоб не комплексувала, батьки віддали мене на фітнес. Там було багато високих дівчат. Серед них я почувалася повноцінною.

Еріка захоплювалася баскетболом, була капітаном шкільної команди. У модельному бізнесі починала з ескорт-фірми. Супроводжувала на побачення та зустрічі самотніх американських чоловіків. За вечір отримувала $800, це близько 6400 грн.

— На одній із вечірок я познайомилася з власником модельного агентства. Він був високим і русявим, не міг знайти собі дівчини. Навіть серед моделей не було йому гідної пари. На мене оком накинув одразу. Запитував, що мені подарувати. Влаштував конкурс краси, на якому мене ж оголосив переможницею. Це принесло мені славу й щоденні гонорари.

Торік Амазонка знялася у кількох маловідомих фільмах.

— Я грала інопланетянку та мутанта. Мама, коли побачила мене у такій ролі, довго сміялася. Нікому з родичів не говорила. Соромилася поганої слави. Ще в одній стрічці зіграла повію-невдаху. Під час відвертих сцен мене замінювали дублерки. На той час зустрічалася з бізнесменом Філом. Він ревнував мене до незнайомих типів на вулиці. Про еротичні сцени у фільмах я навіть думати боялася. Він точно за це вигнав би мене зі своєї квартири. Також фотографувалася для каталогів фірм, які випускають нестандартний одяг.

У березні Еріку покинув коханий. Він розсердився, коли побачив її у купальнику на обкладинці одного з американських журналів.

— Зараз у мене немає хлопця. Знайти високого і гарного чоловіка навіть у Штатах важко. До мене часто підходять знайомитися темношкірі. Я ввічливо їм відмовляю. Мій батько не расист, але не дозволить привести у наш дім такого зятя.

Найвищою моделлю Ів визнала Федерація світових рекордів. У травні її планують вписати до Книги рекордів Гіннеса.

Найвища українка сидить у в'язниці

Найвища українка 27-річна Любов Шило з Чернігова сидить у жіночій виправній колонії. На зріст 2,13 м. При народженні мала майже 60 см. Носить взуття 47-го розміру.

Найвищою дитиною у світі вважають 14-річну Елісані Сільву з Бразилії, зріст якої 2,05 м. Вона не вміщається у шкільний автобус, тому дістається школи пішки. Сільва хвора на гігантизм — відхилення, коли організм виробляє надмірну кількість гормону росту. Її багатодітна родина не має грошей на лікування.

Китаянка 34-річна Яо Дефень є найвищою жінкою в світі. Її зріст 2,36 м. Вона три роки лікується в шанхайській клініці. Має пухлину мозку.

 

Зараз ви читаєте новину «Найвища у світі модель шукає хлопця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі