пʼятниця, 21 грудня 2012 07:15

Найстаршої людини не стало в американському місті Джонстон

Найстаршої людини, американки італійського походження Діна Манфредіні, не стало в американському місті Джонстон. Їй було 115 років. До Книги рекордів Гіннеса її внесли півмісяця тому після смерті американки 116-річної Бессі Купер.

Під час Другої світової війни працювала на заводі з виробництва боєприпасів. Від 1965-го після смерті чоловіка 42 роки жила сама. В 101 рік у неї діагностували рак товстої кишки. Оперували тричі. Хвороба відступила. 2007 року переїхала до будинку для літніх людей. У довгожительки залишилися троє дітей, семеро онуків і стільки ж правнуків, 12 праправнуків. Найстаршою людиною на Землі став японець 115-річний Дзіроємон Кімура.

У Москві на Кунцевському кладовищі поховали радянську актрису Наталію Кустинську. Зірка фільмів "Три плюс два" та "Іван Васильович змінює професію" померла на 75-му році життя. Гільдія кіноакторів не могла зібрати коштів на її поховання. В акторки не залишилося родичів. Гроші дала російська співачка Крістіна Орбакайте. Донька Алли Пугачової товаришувала з Кустинською. Підлітком 1982-го знялася у фільмі "Опудало" із її сином Дмитром Єгоровим. Він помер за нез'ясованих обставин 10 років тому.

Минулого тижня актриса через задавнену пневмонію впала в кому в Боткінській лікарні. Друзям розповідала, що бачить у своїй квартирі привидів покійних чоловіка і сина.

 

Зараз ви читаєте новину «Найстаршої людини не стало в американському місті Джонстон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі