вівторок, 17 липня 2007 18:02

Найкрасивіша тернополянка збирається заміж за ліванця

Автор: фото: Інна ПРИСТУПА
  Анастасія Мишалова з подругою збирають м’яких ведмедиків
Анастасія Мишалова з подругою збирають м’яких ведмедиків

20-річну Анастасію Мишалову з міста Рогатин, що на Івано-Франківщині, двічі обирали міс Тернополя. Після закінчення місцевого економічного університету дівчина збирається вийти заміж за ліванця.

Анастасія Мишалова разом із подругою Анною Бабич, 21 рік, із міста Дрогобич знімає однокімнатну квартиру в Тернополі на вулиці Новий світ. Платити за неї дівчині допомагають батьки.

У кімнаті Анастасії працює старий телевізор. На поличці в шафі — кілька м"яких ведмедиків.

— Збираємо їх із подругою. Є з Америки, Німеччини, Лівану, — дівчина сідає на старий диван, обнімає ведмедика в білому светрику.

Анастасія розповідає, що її батьки в Рогатині мали свій продуктовий магазинчик. Коли бізнес почав занепадати, подалися за кордон. Зараз вони в Іспанії. Батько працює на будівництві, а мама шукає роботу.

Мишалова каже, що не збирається робити кар"єру моделі, а хоче стати банкіром:

— По-перше, це — сидяча робота, по-друге — гарні заробітки. Та й мій хлопець Фаді не хоче, щоб я була моделлю. Він мене ревнує.

Анастасія зустрічається з ліванцем Фаді Немером, 26 років. Біля ведмедиків у шафі стоїть їхнє фото: чорнявий хлопець обіймає за талію дівчину.

— Це ми в Києві, — розповідає Мишалова, витираючи пил із фотографії. — Я зустрічала Фаді в аеропорту "Бориспіль" торік у квітні.

Із ліванцем Анастасія познайомилася в барі піцерії "Челентано", що в центрі Тернополя, 31 січня 2006 року. За сусіднім столиком сиділи двоє хлопців. Один із них запитав, чи дівчина розмовляє англійською. А потім поцікавився, чи можна познайомитися. Молоді люди сподобалися одне одному. Після кількох побачень Фаді поїхав у Ліван. У нього там свій автосалон. Через місяць хлопець повернувся до Тернополя, щоб побачитися з Анастасією. Відтоді він приїздить щомісяця.

Фаді не хоче, щоб я була моделлю. Він мене ревнує

— А телефонує щодня, — розповідає дівчина. — Просить, аби виходила за нього заміж. Я закінчу університет, ще два роки залишилося. Планую знайти роботу в банку, бажано в Лівані. А вже тоді й про сім"ю можна думати. Я хочу велику сім"ю — четверо дітей.

Не боїться їхати в Ліван, хоч там недавно була війна.

— Я вже була там чотири рази. Востаннє — в березні цього року, відпочивали на березі Середземного моря. У Фаді в Бейруті своя квартира, з великою вітальнею, їдальнею і спальнею.

Фаді познайомив Анастасію зі своєю мамою мадам Сігам. Анастасія каже, що майбутня свекруха їй дуже сподобалася.

— Я думала, побачу жінку в паранджі, — зізнається дівчина. — Але мадам Сігам — християнка, зустріла нас у футболці та бриджах. Приготувала дуже смачну страву, схожу на шаурму.

Після вечері Анастасія допомогла помити посуд.

— Хотіла сподобатися, — зізнається.

Наступного дня Фаді повіз її до друзів на дачу в гори. Анастасія пішла прогулятися, а телефон залишила вдома. Коли повернулася, побачила, що пропустила 40 дзвінків.

— Це подружка дзвонила. Вона побачила по телевізору, що в Лівані почалася війна. Фаді мені про це нічого не сказав — не хотів, щоб я поверталась додому, — каже Анастасія.

Того ж дня вона зібрала речі. До України летіла з Сирії, бо в Бейруті розбомбили аеропорт.

Востаннє Фаді  приїжджав у кінці квітня. Через політичну нестабільність йому складно виїхати з країни. Однак він запевняє, що до кінця літа обов"язково побуває в Тернополі.

1987, 18 лютого — Анастасія Мишалова народилася в м. Рогатин Івано-Франківської області
2004 — вступила до Тернопільського національного економічного університету, на факультет банківського бізнесу
2005 — "Міс фестиваль зустрічі друзів" на конкурсі краси "Калина Тернопіль"
2006 — "Міс фото" на конкурсі "Красуня Тернополя"
2006, 31 січня — познайомилася з ліванцем Фаді Немером
2006, липень — вперше поїхала до Лівану, в Бейрут
2007, 21 березня — "Красуня Тернополя-2007"

Зараз ви читаєте новину «Найкрасивіша тернополянка збирається заміж за ліванця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі