середа, 03 вересня 2008 15:40

Надію Кадишеву попекла медуза

  Російська співачка Надія Кадишева після вечірніх концертів у Краснодарському краї засмагала на пляжі у Сочі
Російська співачка Надія Кадишева після вечірніх концертів у Краснодарському краї засмагала на пляжі у Сочі

Солістка російського гурту "Золоте кільце" 49-річна Надія Кадишева із чоловіком, продюсером Олександром Костюком, та сином Григорієм кілька днів відпочивала на Чорноморському узбережжі. У Сочі родина на тиждень винайняла літній будинок. У ньому є дивани, столик, телевізор, вентилятор. Година оренди коштує 300 руб. (приблизно 60 грн).

Майже щовечора зі своїм гуртом Кадишева виступала для відпочивальників. А вдень засмагала на пляжі на пластиковому шезлонгу в чорному купальнику. Відпочивальники не відразу впізнали артистку без окулярів. Якось Кадишеву попекла медуза. Опік досі не зійшов.

Донедавна артистка панічно боялася води, навіть лікувалася у психотерапевта. Кажуть, подолати цей страх їй допоміг чоловік. Із Олександром співачка познайомилася у 25 років на концерті. Костюк тоді грав на баяні в ансамблі "Былина". Жив у Мелітополі. Кажуть, Надія одразу закохалася і довго домагалася його прихильності. Проте після одруження мала кількох коханців: майора-зв"язківця Миколу, геолога Михайла та інженера-будівельника Петра.

Зараз ви читаєте новину «Надію Кадишеву попекла медуза». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі