вівторок, 07 листопада 2017 06:40

"Надійшло 20 тисяч заявок. Стала фіналісткою"

41-річна Ганна Дудіч стала першою українською вчителькою серед 50 фіналістів міжнародного конкурсу "Глобал тітче прайс". Викладає англійську мову в гімназії імені Тараса Шевченка у Кропивницькому.

— На конкурс надійшло 20 тисяч заявок із 37 країн світу, — розповідає Ганна Дудіч. — Стала фіналісткою. Завдяки цьому долучилася до багатьох міжнародних конференцій педагогів. Нещодавно повернулася з форуму вчителів в Абу-Дабі.

Ганна Дудіч працює в гімназії 19 років.

— Брала участь у різних конкурсах. За перемогу в одному отримала набір планшетів, у другому — віртуальних окулярів. З ними діти на уроках можуть віртуально побувати в закордонних музеях і погуляти вулицями Лондона.

Стараюся й учнів залучити до участі у змаганнях. Улітку британське видавництво "Мак­міллан" оголосило конкурс "Напиши книжку про свою країну". У ньому перемогли наші п'ятикласники. Тепер видавництво дарує їхню книжку всім, хто робить у них замовлення.

Наші дев'ятикласники стали найкращими в міжнародному економічному конкурсі. Надіслали проект шкільної інтернет-кав'ярні. Отримали 2 тисячі доларів на його втілення. Внут­рішній простір закладу розробляє наша випускниця Анна Моніч. Працює в Лондоні дизайнером інтер'єрів.

Зараз ви читаєте новину «"Надійшло 20 тисяч заявок. Стала фіналісткою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі