пʼятниця, 04 березня 2011 06:00

На конкурсі сідниць змушують присідати

Автор: фото: Reuters/Eliseo Fernandez
  Учасниці конкурсу “Найгарніші сідниці-2011” у чилійському курортному містечку Віна-дель-Мар. Перемогу два роки поспіль присуджують Сабріні Созі (друга праворуч)
Учасниці конкурсу “Найгарніші сідниці-2011” у чилійському курортному містечку Віна-дель-Мар. Перемогу два роки поспіль присуджують Сабріні Созі (друга праворуч)

У чилійському курортному містечку Віна-дель-Мар відбувся конкурс "Найгарніші сідниці-2011".

— У Чилі три дні була така спека, що ніхто не вилазив із водойм, — каже член журі Маркус Фідеро, 27 років. — Але коли на сцену вийшли 10 довгоногих краль, до нас збіглися чоловіки з усіх пляжів. Облизувалися, просили дати номери телефонів дівчат.

Такий захід тут відбувається щороку. Це найпрестижніший конкурс краси серед місцевих дівчат. Другий рік поспіль у ньому перемагає 21-річна Сабріна Соза.

— Мама не хотіла, аби я крутила сідницями на пляжі, — говорить. — У день змагання торік вона зачинила мене удома та пішла на роботу. Я втекла через вікно й посіла перше місце. Того ж вечора мені запропонували брати участь у конкурсі "Міс Чилі" та запросили на роботу в чотири стриптиз-клуби.

У журі набирають тільки чоловіків. Конкурсанток змушують присідати, танцювати латиноамериканські танці й бігати на швидкість по піску.

— Під час дефіле просять крутити сідницями, — продовжує Сабріна. — Значення має не розмір стегон чи колір шкіри, а їх форма. У мене сідниці підтягнуті й округлі. Батько соромиться сусідів, бо ті, коли вітаються, називають мене "міс попа". Я цим пишаюся. За рік поміняла 12 хлопців. Усі ревнували, змушували носити джинси й довгі спідниці. Я свої сідниці ховати не хочу. Навіть на роботу ходжу в купальнику. Працюю рятувальницею в басейні одного з готелів.

Зараз ви читаєте новину «На конкурсі сідниць змушують присідати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі