понеділок, 27 липня 2009 17:56

На конкурсі мокрих майок у Києві порнозірок не було (ФОТО)
6

Дванадцять учасниць конкурсу журі відібрало на пляжі біля столичного клубу ”Мохіто біч бар”
Фото: фото: Тарас Подолян
Переможниця конкурсу ”Міс мокра майка” Тетяна Ставицька учиться на другому курсі в Київському інституті міжнародних відносин
Хлопчик подає шланги з теплою водою учасницям конкурсу
Під час останнього випробування у конкурсі водою облили двох глядачок
Гравець молодіжної збірної України з гандболу Елізабет Марсель стрибає на скакалці

Минулої суботи в столичному клубі "Мохіто Біч Бар" відбувся конкурс "Міс мокра майка". 12 учасниць журі відібрало на пляжі біля клубу.

— Сегодня отличный повод возбудиться, — ведучий конкурсу 30-річний Ігор Посипайко оголошує перелік конкурсанток. Десять із них — киянки. Першою виходить Віталіна Гаянова, 23 роки. Вона веде шоу "Денежный дождь" на столичному телеканалі. Її просять скласти слово "грудь" із літер "с","и","с","ь", "к", "и". Дівчина регоче.

За столом журі вільне місце — не приїхав Мурат, наречений співачки Ані Лорак. У центрі продюсер Дмитро Клімашенко перешіптується з режисером Семеном Горовим.

— Я очікував більшого, — каже 38-річний Горов. — Нада срочно летіти в Маямі! Там настоящі "мокрі майки". Даже порнозірки участвують. А це — самодіяльність.

Автогонщик Олексій Мочанов, 40 років, запізнюється на 10 хв.

— Жалко, що учасниці не вдягнули футболки на ноги — вони в них гарні, — говорить розчаровано.

24-річна Оля Соломанюк виступає під третім номером. Вона помічник юриста у фірмі "Бона Фіде". Гукає в мікрофон, що хоче в Туреччину, бо минулого місяця отримала закордонний паспорт.

На сцену виходить тріо XS. Дівчата бігають по сцені в коротких сукнях, співають про "Силиконовые мозги".

— Вот сексапильные девушки! — плескає у долоні киянин Іван Батуревич. Він сидить на розкладачці за членами журі. Широко розставив ноги, покурює кальян. — Вот кто должен был в конкурсе участвовать. От этих откровенных декольте у меня слюнки потекли.

У другому турі дівчата перевдягаються в тонкі білі майки. По черзі стрибають зі скакалкою. Мулатка Елізабет Марсель, 19 років, скидає бюстгальтер і запихає його в труси. Затуляє руками груди, вдягає майку. Вона грає в молодіжній збірній України з гандболу. Танцює танці зі стриппластикою. Навчається в Академії податкової служби на економіста.

— Я не з Африки приїхала — народилася в Києві. Мама з Росії, а тато з Анголи. Він готує мені манку з соусом чилі. З дитинства їм це на сніданок. Працюю фотомоделлю. В Україні мало платять. Та й груди у мене малі. Якби були трохи більші, я получала б більше. У наш час груди — саме головне. Але заливати їх силіконом не хочу. У мене все натуральне — від губ до попи.

У третьому турі дівчата обливають себе і суперниць водою. Елізабет бере шланг. Звідти біжить тепла вода. Спочатку поливає себе, потім учасницю під номером 7 — кримчанку Ірину Монастирську. Крізь вогку майку видно соски. Дівчата сідають на шпагат, пестять одна одній груди й животи.

— Як я люблю збуджені соски! Такі програми я згоден вести безкоштовно, — облизується Посипайко.

На сцену вибігають дві дівчини із зали. Вони в широких чоловічих майках. Обливають одна одну водою. Глядачі свистять і аплодують їм гучніше, ніж конкурсанткам.

За годину оголошують переможницю — 17-річну Тетяну Ставицьку, студентку Київського інституту міжнародних відносин.

— У мене вся сім"я юристи. Я вчуся на факультеті міжнародного права. Із мамою відпочивали на пляжі неподалік. Коли кликали на конкурс, я трохи соромилася, але мама сказала: "Йди, покажи, що ти найкраща". Тато ще не знає, що я тут брала участь. Думаю, не розсердиться.


Зараз ви читаєте новину «На конкурсі мокрих майок у Києві порнозірок не було (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі