середа, 28 листопада 2012 00:45

На конкурсі "Місіс Європа 2012" перемогла українка

Автор: фото: REUTERS
 

25 листопада в мінському Палаці республік завершився конкурс "Місіс Європа 2012". Головний приз — корона з діамантами — дісталася одеситці 31-річній Олені Мозолевій.

— За перемогу змагалися представниці 40 країн, — розповідає Олена. — До участі в конкурсі допускалися заміжні жінки, які мають дітей.  Найбільше мене вразила конкурсантка, яка скоро вдесяте стане мамою.

Олена працює нотаріусом. Із чоловіком виховує доньку 10-річну Христину.

— Донька з 4 років займається художньою гімнастикою. Зараз вона ходить на малювання і співає в гурті "Вуаля". Ще маленькою почала брати участь у конкурсах краси. Тепер із нею змагаємося, хто отримає більше нагород. Щоб гарно виглядати, намагаюся висипатися, правильно харчуватися і якомога частіше гуляти біля моря. Прокидаюся рано, щоб встигнути зібрати чоловіка на роботу, а доньку — у школу. Щоранку знаходжу час для того, щоб зробити зарядку, зачіску і макіяж. Успішна жінка завжди має бути красивою.

Зараз ви читаєте новину «На конкурсі "Місіс Європа 2012" перемогла українка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі