четвер, 12 липня 2007 19:57

Мрець сниться на зміну погоди

"Із п"ятниці на суботу наснилося, що цього дня я маю померти. Мене пом"янули, випили, як заведено, по три чарки. Прийшов вечір, усі чекають моєї смерті, а вона не прийшла й на ранок. А ось товариша мого неначе поховали по-справжньому. Я вмирати не хотів, плакав.

Борис Нечипорук, 68 р.,
Чорнобаївський р-н, Черкаська обл.".

Цей поширений сюжет трактували ще в античності як позитивний —  такий, що вказує на довголіття. Це підтверджує й середньовічний сонник Нострадамуса: довге й щасливе життя. Можна додати, що образ власної смерті — це підготовка підсвідомсті до майбутньої неминучої події. А смерть товариша — вияв агресії, невдоволення, ознака невротичного стану. Узагалі мрець сниться на зміну погоди, зниження атмосферного тиску. Може, варто звернути увагу на число три.


"Знаю, що сире м"ясо вві сні — це погано. Але мені снилося зовсім інше. Нібито готувалися до якоїсь події — чи то день народження, чи якийсь ювілей. Чогось саме мені доручили готувати ковбаси. Я начиняла їх на великій стільниці. I так ретельно, все обмацувала. Цікаво й те, що укладала на деко не кільцями, а прямими палицями. I така була задоволена від своєї роботи. Коли прокинулась, то чомусь з"явилося відчуття тривоги.

Валентина Олександрівна, 36 р.,
Полтавщина".

Ваш сон засвідчує: тривалий період невдоволення в інтимній сфері закінчився. Матимете приємні стосунки, подарунок долі, до якого готувалися.

"Снилося, що разом із групою поїхала відпочивати на якийсь острів. Наче не в морі, а десь на Дніпрі, бо вода прісна, з неї наливали в казанки і ставили на вогнище. На острові між двома деревами була вчеплена гойдалка з гадюк. Я чомусь захотіла погойдатися, підійшла, а гадюки засичали. Раптом із-за дерев вийшов чоловік і почав розгойдувати гаддя. Гадюки засміялися, зареготали, неначе дівчата від лоскотів. Я й собі засміялась. А чоловік запрошує: "Сідай, не бійся, вони не вкусять, я їм повиривав зуби". Коли я підійшла, він раптово зник. Я знову злякалась і прокинулася.

Оксана, 23 р., м. Київ".

В активному віці люди часто бачать тривожні сни, уявних своїх захисників чи наставників. Сон говорить про потребу зближення з кимось. Але вас роздирають сумніви. Можливо, занадто переймаєтесь увагою до себе з боку подруг, приписуєте їм потаємні заздрощі, ревнощі. Проаналізуйте стосунки з друзями. Живіть відкрито, не замикайтесь у дрібних проблемах, більше довіряйте людям.

Зараз ви читаєте новину «Мрець сниться на зміну погоди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі