середа, 21 березня 2007 14:47

Можна вирішити справи з аліментами

ОВЕН (21.03–20.04) Вдало вирішите фінансові справи. Сприятливий день для отримання пільг чи субсидій. Можуть допомогти впливові люди в офіційних органах. Бережіть своє здоров"я, не перевтомлюйтеся. Близькі чекають від вас уваги й ніжності.




ТЕЛЕЦЬ (21.04–21.05) Зірки сприяють у фінансових оборудках. Можливий великий грошовий успіх. Але справи з нерухомістю краще відкласти. Ви легко знайомитиметеся з людьми. Імовірна романтична пригода. День сприятливий для особистих справ і побачень.




БЛИЗНЮКИ (22.05–21.06) Можете непогано заробити. Завтра добре просити пільги, субсидії.  Офіційні візити будуть вдалими. Сприятливий час для шлюбу, справ із аліментами. Сексуальна енергія битиме через край. Імовірно, що кохані у цей день вас приревнують.




РАК (22.06–23.07) Вас супроводжуватиме успіх у багатьох починаннях. Таланить із грошима. У цей день добре допомагати хворим, бідним. Це приверне удачу. В особистому житті очікуються несподівані повороти. Можлива романтична пригода.




ЛЕВ (24.07–23.08) Завтра шукайте фінансової підтримки. Вдалий час для кредитів. Добре вирішувати проблеми власності. Бережіть здоров"я — ризикуєте захворіти. Не перевтомлюйтеся. Зробіть собі поблажку — влаштуйте відпочинок.




ДІВА (24.08–23.09) Цього дня не забувайте про родину. У сім"ї напружені стосунки, а от на стороні можливий флірт. Завтра ви шукатимете любовних утіх. Попереду важлива зустріч.




ТЕРЕЗИ (24.09–23.10) Завтра вас цікавитиме матеріальний і духовний успіх. Із фінансами все гаразд. Легко справитеся зі складними справами. Можете стати душею компанії. Удома з рідними стосунки трохи напружені.




СКОРПІОН (24.10–22.11) Вам заважатимуть домашні проблеми та внутрішні суперечності. Для бізнесу та заробітку день не найкращий. Але не поспішайте критикувати партнерів. Не займайтеся нерухомістю, не робіть дорогих покупок. Бережіть травну систему, не переїдайте.




СТРІЛЕЦЬ (23.11–21.12) Згадайте про домашні справи. Займіться квартирою, ремонтом, покупками. Не харчуйтеся у випадкових місцях. Бережіть здоров"я. У родині вас люблять.




КОЗЕРІГ (22.12–20.01) У бізнесі нові ідеї обіцяють непогані гроші. Можна звертатися до офіційних установ за пільгами, субсидіями. Відчуєте приплив сексуальної енергії. Цього дня не варто одружуватися. Відмовтеся від алкоголю.




ВОДОЛІЙ (21.01–19.02) Не шкодуйте для себе часу. Займіться спортом, сходіть до салону краси. Взаємини із близькими гармонійні. Потребуватимете  інтимності. У коханні — сплеск емоцій. Можливий короткий романтичний зв"язок.




РИБИ (20.02–20.03) Вдалий час, аби підвищити свою кваліфікацію. У родині пануватиме злагода, вас люблять і цінують. Займіться профілактикою хвороб. Не зайве сходити до лікаря для комплексного обстеження.

Зараз ви читаєте новину «Можна вирішити справи з аліментами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі