четвер, 28 лютого 2008 19:53

Можна наслати порчу й на тварин

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Я більше трьох років доглядала хвору матір, яку розбив параліч, — пише пані Ольга з Вінниччини. — Уже півроку, як її не стало. Та мене не полишає відчуття, наче щось керує мною. У маминій хаті мені добре, тепло на душі: не хочу нікуди з неї їхати. У доньчиній оселі я часто хворіла, навіть лежала в лікарні. Й на серці там тяжко, бувало, що й плакала".

Шановна пані Ольго, хата вашої матері перебуває в сяйві божественної любові. Вона спалює негативну енергію й додає вам життєвих сил. Тому ви й позбуваєтеся в цій хаті хвороб. У ній відбувається інформаційно-енергетичний обмін між вами та матір"ю. Для неї ви досі — дитина, яку люблять, охороняють, чекають.


"Ми живемо з чоловіком удвох у будинку його батьків, — пише пані Олена з Житомирщини. — Чоловікові 58 років. Він переніс інфаркт та інсульт, виглядає на 70 років. Не пив, не курив, робив тільки добро, але постійно їздимо з ним по лікарнях, а іноді й до бабок. Ніби стає краще, а потім знову те саме. Мені 52 роки, але я теж почуваюся вже старою бабою. Без палиці навіть ходити важко".

Шановна пані Олено, на ваше самопочуття та здоров"я вашого чоловіка діють свідомі біоенерговпливи (порчі). Організм не отримує достатньо енергії, внаслідок чого людина слабшає, її обсідають недуги, вона швидше старіє. Перед входом у ваш двір неодноразово підливали заговорену мертву воду на хвороби та злидні. Аби позбутися їх, необхідно зняти порчі. Перед хвірткою покропіть свяченою водою, прочитавши молитви. Зверніться до священика, щоб освятив будинок та подвір"я. Він розповість вам, як надалі тримати обійстя в енергетичній чистоті.

Мені 52 роки, але я почуваюся вже старою бабою

"Наша родина розводить і дресирує собак, — пише пані Ніна з Київщини. — Аби покращити умови життя для тварин, ми продали квартиру в Києві й купили будинок із присадибною ділянкою в передмісті. Дивно, але відтоді жодна з приведених для в"язки сук не завагітніла".

Шановна пані Ніно, ви й не здогадуєтеся, яку увагу сусідів привернула ваша родина з собаками. Серед них є людина, що спостерігає за тваринами й насилає їм порчі на безпліддя.

Від редакції. Якщо з вами чи з вашими рідними, знайомими траплялися схожі випадки, якщо вас щось турбує, напишіть про це до редакції "Газети по-українськи". Наталія Сапа дасть пораду.

Зараз ви читаєте новину «Можна наслати порчу й на тварин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі