середа, 29 серпня 2007 15:46

Могилевська потрапила в аварію

  Наталі Могилевській у Інституті хірургії зробили операцію на лікті
Наталі Могилевській у Інституті хірургії зробили операцію на лікті

У вівторок у Києві близько четвертої години дня на просп. Перемоги біля будинку N103 сірий джип "Тойота Ленд Крузер" 32-річної співачки Наталі Могилевської врізався у пасажирський автобус N23, а потім у бетонний бордюр. За кермом був особистий водій співачки Сергій. Наталя сиділа праворуч від нього, а на задньому сидінні була її директорка Ольга.

Є дві версії аварії. Очевидці стверджують, що "Тойота Ленд Крузер" їхала по крайній лівій смузі на великій швидкості. Авто Могилевської обігнало з правого боку ЛАЗ, що їхав спереду. Але водій артистки начебто не справився з керуванням, іномарку винесло на другу смугу. "Тойота" врізалася в автобус N23 і, вдарившись об високий бордюр, зупинилася.

— Я шокований! — розповів 24-річний водій ЛАЗу Андрій Дудар. — Вийшов із машини і побачив, що біля обочини стояв джип, а на траві лежали дві жінки. Одна із них — Могилевська — трималася за голову. Іншої не впізнав. Зляканий водій намотував біля них круги.

У прес-службі співачки повідомляють, що її машину "підрізав" ЛАЗ. Відремонтувати авто Наталі не можна. У нього зім"ятий капот, а лобове скло розбите. Обидві подушки безпеки у машині спрацювали, але водій Могилевської вдарився головою й отримав легкий струс мозку. Співачку доправили до приватної клініки на території Інституту хірургії та трансплантології імені Шалімова.

— О девятій вечора Наталі зробили операцію, — каже "ГПУ" прес-секретар артистки Михайло Ясинський. — У неї роздроблена права рука. Півтори години під загальним наркозом ліктьову кістку Наталі по шматочках збирав професор Олександр Родомський.

В аварії також постраждали три пасажири автобуса. У 27-річного чоловіка, 28-річної жінки та хлопчика 8 років черепно-мозкові травми.

Зараз ви читаєте новину «Могилевська потрапила в аварію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі