вівторок, 22 травня 2007 14:41

Могилевська порвала сорочку Ямі

Співачка Наталя Могилевська, 32 роки, порвала сорочку танцівникові 24-річному Владу Ямі. Сталося це під час виконання пасадоблю "Очі чорні" на її концерті в столичному палаці "Україна". Після цього Наталя про всяк випадок замовила стилістові дублікат власного сценічного плаття. А також додатковий комплект костюмів для Ями та 15 танцівників балету "Фрідом".

Улітку Могилевська та Яма планують разом дати 50 концертів. Дизайн їхнього одягу придумала Ольга Навроцька. Вона вдягнула Наталю в чорну сукню з французького шовку, прикрашену бісером та каміннями Сваровські та в білосніжну шубу, на яку витратили 50 м страусиного пір"я. Цей одяг 30 кравчинь шили 10 днів.

На концерті в рідному місті Владислава Ями Запоріжжі Могилевська попросила в місцевому театрі корону. Вона одягла її на танцівника під час виступу. Наталя разом із балетом заспівала: "Віват, король". Мати Ями, яка сиділа в залі, розчулилася до сліз.

Зараз ви читаєте новину «Могилевська порвала сорочку Ямі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі