вівторок, 30 жовтня 2007 17:40

Могилевська поцілунок із Ямою тренувала на своєму директорові

Автор: фото: PHL
  Співачка Наталя Могилевська поцілувалася в ефірі конкурсу ”Танці з зірками-3” з Владом Ямою, а тоді дала йому ляпаса
Співачка Наталя Могилевська поцілувалася в ефірі конкурсу ”Танці з зірками-3” з Владом Ямою, а тоді дала йому ляпаса

27 жовтня на шоу "Танці з зірками-3" танцівник Владислав Яма, 25 років, під час виконання танку квік-степ поцілував свою партнерку 32-річну співачку Наталю Могилевську. Вони танцювали під пісню "Дорогой длинною...". Після цього співачка лівою рукою дала Ямі ляпаса по правій щоці. На обличчі партнера залишилися червоні сліди від її пальців.

Владислав зізнався "ГПУ", що поцілуватися йому запропонувала Наталя.

— Але поцілунок вирішили не репетирувати. Коли цілував Наталю, страшенно розхвилювався й нічого не відчував, — зізнається він. — Могилевська дала мені ляпаса, аж із губи кров потекла. Щока перестала боліти лише в неділю. Наталя потім вибачалася сотню разів.

Питаю, чи хотів би поцілувати Могилевську ще раз.

— Думаю, більше такої нагоди не буде, — жує щось Яма в слухавку. Каже, щойно повернувся з тренування й почувається стомленим і голодним.

У прес-службі співачки розповідають, що поцілунок вона репетирувала зі своїм директором Олегом.

— Ми з Владом через поцілунок хвилювалися, тому на початку я збилася, — розповідає Наталя. — Після виступу була збентежена, хотілося сміятися. Перед ефіром він просив: "Ти вдар мене міцно, по-людськи". Хотів, щоб було натурально. От я і вмазала йому! Він стояв у моїй помаді смішний і розгублений, мені стало його шкода.

Після ефіру до Могилевської приїхав лікар. Він сказав, що їй треба зробити рентген ліктя правої руки. Наталя роздробила її в аварії 28 серпня в Києві. Медики побоюються, що швидкі танці можуть погано вплинути на стан співачки.

Зараз ви читаєте новину «Могилевська поцілунок із Ямою тренувала на своєму директорові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі