понеділок, 19 лютого 2007 15:57

Могилевська готується з Ямою до турне

  Наталя Могилевська і Владислав Яма танцюють у столичному нічному клубі ”Арена”
Наталя Могилевська і Владислав Яма танцюють у столичному нічному клубі ”Арена”

31-річна співачка Наталія Могилевська та 24-річний танцівник Владислав Яма у столичному клубі "Арена" показали "Попурі на тему цирку". У клубі після ремонту збільшили сцену й танцхол, а до оздоблення додали червоних і жовтих кольорів. З цієї нагоди минулого четверга провели вечірку.

Під живу музику в супроводі балету "Фрідом" Могилевська та Яма танцювали 10 хв. Наталя виконала стару пісню Алли Пугачової "Арлекіно". Вона скинула чорний плащ, фрак і залишилася в короткій золотистій сукенці з оголеними плечима. На голові співачка мала клоунську перуку.

Пара виконала також румбу, яку танцювала на шоу "Танці із зірками". На цьому конкурсі Наталя і Владислав зайняли друге місце. У кліпі "Я сама выбирала этот танец" Могилевська знялася разом із Владиславом.

Прес-аташе співачки Ольга Ковтунюк каже, що Могилевська разом з балетом "Фрідом" готує тур по Україні. Владислав Яма виступає в цьому балеті. А керує колективом хореограф Олена Коляденко.

— Наталя тренується двічі-тричі на тиждень по кілька годин, — розповідає Ольга.

Участь у шоу "Танці із зірками" принесла Владиславові Ямі неабияку популярність.

— Тепер не можу спокійно зайти до супермаркету, — зізнається він. — Продавці та покупці починають просити автограф.

Каже, що перехожі на вулиці розпитують його про життя та стосунки з Могилевською.

— Якось в універмазі у Запоріжжі, щойно зняв шапку, за мною ув"язалися двоє хлопців, — продовжує Яма. — Вони заклалися на п"ять гривень — я це чи ні.

До Дня святого Валентина танцювальна пара подарунків одне одному не робила. Наталя та Владислав кажуть, що в них суто робочі стосунки.

Зараз ви читаєте новину «Могилевська готується з Ямою до турне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі