середа, 23 березня 2011 10:15

Модель із найдовшими ногами торгує сигарами

26-річна Джі Дієнґ, афрофранцузька модель, яка має найдовші у світі ноги, приїхала до Києва на Тиждень моди. За зросту 182 см її ноги сягають 125 см. Важить 57 кг.

Модель завітала до "Мистецького арсеналу", де цьогоріч проходили покази, у вишиванці, червоній спідниці й вінку. Вбрання пошили для неї вихованці Великополовецького інтернату, якому Дієнґ подарувала 25 тис. грн.

— Дивися, Франчук (галеристка Тетяна Франчук — колишня дружина бізнесмена Ігоря Франчука, екс-зятя Леоніда Кучми. — "ГПУ") у вишиванці явилася, — каже дівчина подрузі.

Показує на Джі, яка стоїть до них спиною. Та повертається до дівчат.

— Щось вона в солярії перезасмагала, — сміються.

Цікавлюся, в яких образах їй доводилося зніматися.

— На одній із фотосесій по мені повзала величезна змія, — розповідає Дієнґ. — При цьому я мала радісно всміхатися. Було дуже страшно, не могла видавити із себе усмішку. Зараз мода на худих дівчат минає. В Іспанії, якщо дівчина захуда, в моделі її не візьмуть. Але, на жаль, у моду так і не ввійшли темношкірі манекенниці. Дизайнери люблять працювати зі світлошкірими. На показ запрошують не більше двох-трьох дівчат африканської зовнішності.

Джі розмовляє французькою, італійською, англійською, іспанською та мовою народу волоф.

Вона одна з найвідоміших моделей світу й сама визначає суму свого гонорару. Завершувала покази українських дизайнерів Федора Возіанова та Лілії Літковської. Увесь заробіток від п'ятиденного перебування на Тижні моди передала українським сиротинцям. Суму організатори заходу не розголошують.

— За показ їй платять на рівні з Наомі Кембелл. Це десь 30–40 тисяч євро, — каже один зі столичних дизайнерів. Просить його не називати.

Модель народилася в західноафриканській країні Сенегал. Її дитинство минуло в Парижі, Мілані, Італії та Штатах. Джі хотіла стати адвокатом. Та її помітили в модельному агентстві. Зараз живе в Нью-Йорку. Працювала з дизайнерами модних домів "Крістіан Діор", "Гермес", "Вів'єн Вествуд", "Роберто Каваллі". Знімалася у рекламі для фірм "Нокіа" та "Кока-Кола".

Також вона є офіційним обличчям власної сигарної компанії.

— Я дуже люблю сигари, — говорить. — Кілька останніх років доставляю індонезійський тютюн до Європи та Сполучених Штатів. Моя марка зветься "55", логотипом є моє лице. Назва походить від п'яти видів трав і тютюну, що їх використовуємо для виготовлення продукції. Зараз робимо невеликі сигари для дам.

Зараз ви читаєте новину «Модель із найдовшими ногами торгує сигарами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі