четвер, 16 листопада 2006 17:55

"Міс Землі" забороняють одружуватися

Автор: фото надано Агентством моделей STAR model group
  Уродженка міста Ровеньки на Луганщині Карина Харчинська увійшла до п’ятірки найвродливіших на конкурсі ”Міс Земля-2006”
Уродженка міста Ровеньки на Луганщині Карина Харчинська увійшла до п’ятірки найвродливіших на конкурсі ”Міс Земля-2006”

На конкурсі краси "Міс Земля-2006", що проходить на Філіппінах, Україну представляє 23-річна модель агентства "Стар Модел Груп" Карина Харчинська. Вона увійшла до п"ятірки найкращих і потрапила до фіналу.

"Міс Земля" — третій за престижністю конкурс у світі, після "Міс Світу" та "Міс Всесвіт". Цьогоріч до Маніли приїхали 100 претенденток. На конкурсі зважають ще й на екологічну діяльність конкурсанток. Торік учасницям довелося прибирати місцеві пляжі та допомагати селянам вирощувати рис.

Зараз конкурсантки живуть на острові Боракай. Там завершився конкурс красунь у купальниках. Фінал відбудеться 26 листопада у столиці Філіппін, Манілі. Переможниці дістанеться діамантова корона, контракт на рік і $20 тис.

Карина народилася в місті Ровеньки на Луганщині. Рік тому закінчила Київський економічний університет імені Вадима Гетьмана. Працює економістом в одній зі столичних фірм.

Її мама 41-річна Валерія розповіла "ГПУ", що дівчина завжди мала потяг до точних наук. З медаллю закінчила математичну школу.

Її бабуся колись зводила з розуму чоловіків

— Донька схожа на бабусю Лідію, яка колись зводила з розуму чоловіків, — каже мати. — У дитинстві вона була повненька, але бойова. Билася з хлопцями. Якось мене викликали до школи, мовляв, поведінка в Карини незадовільна. Учителька скаржилася, що вона відмовляється ходити в парі з хлопчиком.

До Маніли дівчина прилетіла 6 листопада. А за три дні  відсвяткувала день народження.

— Мені подарували купу квітів, навіть пальму в кадці, — розповідає українка. — Зустрічають нас тут, наче якихось президентів. Перелітаємо з острова на острів: садимо дерева, відвідуємо школи. Температура плюс 30, інколи дощить. Організатори намагаються нагодувати учасниць екзотичними стравами — вареними курячими головами або яйцями з зародком. Тому їмо лише фрукти.

Взяти участь в конкурсі Карині порадила модель Діана Старкова, яка три роки тому їздила на Філіппіни.

— Крім вроди, ще треба бути освіченою, цікавитися екологією, — пояснює вона. — А мій батько якраз працює в управлінні "Укрвугільекології".

Кастинг Карина пройшла останнього дня. Попереду в неї змагання "Міс талант" та "Міс національний костюм". Національне вбрання для представниці України пошила київська дизайнерка Діана Дорожкіна.

Перед конкурсом Карина збиралася виходити заміж. Якщо вона переможе, церемонію доведеться відкласти. За контрактом, "Міс Землі" протягом року заборонено одружуватися.

Зараз ви читаєте новину «"Міс Землі" забороняють одружуватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі