Ексклюзиви
четвер, 21 лютого 2008 17:08

"Міс Україна Всесвіт-2008" стала Елеонора Масалаб

Фінал конкурсу "Міс Україна Всесвіт-2008" відбувся в середу в київському виставковому павільйоні "Альта Експо". Змагалися 15 дівчат, їх відібрали з 11 тис. охочих.

Серед членів журі були: власниця конкурсу 26-річна Олександра Ніколаєнко з чоловіком, американським мільярдером 62-річним Філом Раффіном, 48-річний актор Володимир Горянський, російська актриса Лариса Удовиченко, 52 роки. Спеціальним гостем конкурсу стала британська модель Наомі Кемпбел, 37 років. Перемогу присудили харків"янці 19-річній Елеонорі Масалаб. 14 липня вона представлятиме Україну на конкурсі "Міс Всесвіт-2008" у В"єтнамі.

За годину до початку конкурсу охоронці розчищають багнюку біля входу в "Альта Експо". Над павільйоном висить велика повітряна куля у формі літака з написом: "Чартер Киев–Париж–Киев". Із Парижа до Києва прилетіла Наомі Кемпбел.

Гостей проводять до зали червоною килимовою доріжкою.

— Я прийшла не тому, що приїде Наомі Кемпбел, — каже кінорежисерка 43-річна Оксана Байрак. — Принесла Саші (Ніколаєнко. — "ГПУ") квіти, — трясе букетом із рожевих троянд. — Привітаю з весіллям, бо досі не встигла. 2003-го вона зіграла стюардесу в фільмі "Про це краще не знати", який я продюсувала. Зараз вона сяє від щастя, бо знайшла своє кохання.

Гостей розсаджують за столики, заставлені тарілками з канапками. За столик N12 вмощується депутат-"регіонал", син екс-прем"єра 26-річний Віктор Янукович-молодший.

— Приехал прямо из офиса, — розповідає сусідові російською. — Я на такі заходи рідко ходжу, але друзі прислали запрошення. Витяг із шафи перший-ліпший костюм — і я тут. Треба відволіктися від рутинного життя. Але дівчину собі тут вибирати не збираюся.

За столик N12 вмощується син екс-прем"єра Віктор Янукович-молодший

За столом навпроти смакують канапки олімпійська чемпіонка з гімнастики Лілія Подкопаєва та її чоловік Тимофій Нагорний. До них пробирається співачка Галліна.

— Юбка порвалась, — каже Галліна Подкопаєвій та її чоловікові пошепки.

— У тебя? — жахається та.

— Да нет, у Леночки, — Галліна бере під лікоть біляву супутницю в довгій рожевій сукні з корсетом. Її плаття на сідницях розійшлося по швах, крізь нього видно білизну.

Галліна, присівши, намагається зчепити краї сукні докупи. Сміючись, жінки пробираються до своїх місць. Білявка прикриває зад сумочкою.

Конкурс затримують на дві години: чекають Наомі Кемпбел.

Кажуть, у готелі їй чотири з половиною години робили масаж.

Кемпбел прилетіла до Києва кілька годин тому. Зупинилася в готелі "Хайят". Привезла візажистів та перукаря. Від екскурсії Києвом відмовилася.

— Тільки не здіймайте біля Наомі галасу, — просить фотографів телеведучий 31-річний Олексій Дівєєв-Церковний. Він метушиться навколо столу журі, поправляє на ньому папери. — Вона така людина, що встане і піде, якщо їй щось не сподобається.

О 21.30 члени журі вмощуються за столом у центрі зали. Кемпбел бере корону переможниці й приміряє її на голову Ніколаєнко. Вони перешіптуються і схиляються над списками учасниць. Наомі оточують четверо охоронців.

Учасниць конкурсу в однакових сірих сукнях виводять дівчатка в балетних платтях. Ведуча Маша Єфросініна запрошує до слова минулорічну "Міс Україна Всесвіт" Людмилу Бікмулліну, 22 роки. Людмила бажає дівчатам успіху, ті дивляться в зал.

Єфросініна оголошує вихід у купальниках. Дмитро Дікусар, чоловік співачки Ірини Білик, танцює з ними самбу.

— Боже, что у них за фигуры! — дивується невисока глядачка. — У одной ноги толстые, у другой — короткие.

Кілька дівчат не потрапляють у ритм танцю. Деякі хитаються на високих підборах.

Ведучий — співак Віталій Козловський — забирає в Олександри  Ніколаєнко конверт із іменами п"ятьох фіналісток. Туди крім Елеонори Масалаб потрапляють львів"янка 19-річна Ганна Бочковська, 18-річна Галина Атаманова з Одеси, харків"янка 19-річна Ксенія Коркіна та 22-річна Світлана Протченко з Києва.

У коридорі жінка у світлому вечірньому вбранні голосно обурюється:

— Как не взяли в финал? — кричить у мобільний телефон. — Но мы же звонили папе!

В останньому конкурсі дівчата відповідають на запитання членів журі.

— Питання написані тією мовою, якою розмовляють судді, — попереджає Єфросініна.

Дівчата перелякано кивають. Елеонора Масалаб отримує запитання від Філа Раффіна.

— Як ви ставитеся до приєднання України до НАТО? — читає англійською Єфросініна.

— Я знаю англійську, але тільки недавно почала її вивчати, — виправдовується Елеонора. — Допоможіть перекласти. З точки зору майбутньої матері хочу, щоб мої діти жили в безпечній країні, — відповідає російською.

Наомі Кемпбел цілує Олександру Ніколаєнко в обидві щоки, та оголошує переможниць. Другою віце-міс стала Галина Атаманова, першою — Світлана Протченко. Кемпбел перев"язує стрічкою Елеонору Масалаб. Ніколаєнко їй на голову одягає корону з білого золота, всипану 500 діамантами. Вона коштує 70 тис. євро.

Кемпбел виводять через службовий вихід. За кілька годин у неї літак.

Лариса Удовиченко йде під руку з Володимиром Горянським. Біля виходу зустрічають Машу Єфросініну.

— Як ви? — питає вона Удовиченко.

— Нормально. А ви хто? — запитує актриса. — Та ви ж ведуча! Ви перевдяглись, я вас не впізнала! Хотіла сказати, що ви — умнічка, маєте гарну вимову.

— Дякую, — ніяковіє Єфросініна. — От усі говорили: Наомі, Наомі. А для мене Удовиченко була головніша.

— Ну, Наомі — це ж інопланетний гість, — розводить руками актриса.

Ніколаєнко не коментує політ до Парижа з Рудьковським

Олександра Ніколаєнко та американський мільярдер Філ Раффін побралися 6 січня. Він торгує нерухомістю, володіє в Лас-Вегасі казино. Про весілля та сімейне життя екс-модель розповідає неохоче.
— Не хочу робити на цьому піар, — сказала вона на прес-конференції наступного дня після конкурсу. — Перед весіллям усі гості підписати угоду про нерозголошення подробиць. Я не хотіла шумної церемонії, але Філ наполіг. Він  сказав, що маю запам"ятати цей день. Американська асоціація, що визначає рейтинг подій, поставила нашому весіллю найвищий бал — шість зірок, — додає екс-модель.
Подейкують, Ніколаєнко з 9 по 12 червня супроводжувала екс-міністра транспорту 40-річного Миколу Рудьковського в його поїздці до Парижа за державний кошт. Через це політика нещодавно заарештували.
— Я не коментуватиму це, — говорить Олександра. — Маю юридичну освіту, тому знаю, що таємницю слідства розголошувати не можна. Гадаю, це — політична гра, в якій маніпулюють моїм іменем. Щасливий той політик, якому не приплітали Олександру Ніколаєнко.
Каже, її ще не викликали як свідка в справі Рудьковського.
— Жодних повісток я не отримувала, хоча ні від кого не ховаюся, — запевняє Олександра.

Зараз ви читаєте новину «"Міс Україна Всесвіт-2008" стала Елеонора Масалаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути