понеділок, 15 жовтня 2007 17:17

"Міс Інтерконтиненталь-2007" стала ліванка Ненсі Афіоні

Автор: фото: reuters
  Ліванці Ненсі Афіоні корону першої красуні світу з 700 діамантами вручає ”Міс Інтерконтиненталь-2006” студентка зі Словаччини Катаріна Манова
Ліванці Ненсі Афіоні корону першої красуні світу з 700 діамантами вручає ”Міс Інтерконтиненталь-2006” студентка зі Словаччини Катаріна Манова

Минулої суботи на Сейшельських островах відбувся фінал міжнародного конкуру краси "Міс Інтерконтиненталь-2007". Корону першої красуні світу, прикрашену 700 діамантами, вартістю $361 тис., вручили представниці Лівану 23-річній Ненсі Афіоні. Першою віце-міс стала дівчина з Кореї Ханна Ю, другою — Емілі Фернадес із острова Маргарита. Україну на конкурсі представляла 23-річна модель Діана Старкова. Вона — на шостому місці. Українка вперше серед фіналісток.

За титул змагалися представниці 42 країн. Торік на конкурсі, що пройшов у місті Насау на Багамських островах, перемогла 22-річна студентка зі Словаччини Катаріна Манова.

Конкурс "Міс Інтерконтиненталь-2007" розпочався 3 жовтня і тривав два тижні. Дівчата жили на острові Мае у готелях "Ле Меридіан Барбаронс" та "Ле Меридіан ФішерменсКов". Старкову поселили з "Міс Угорщина" Ілдікою Боною, яка цьогоріч також брала участь у конкурсі "Міс Всесвіт".

Діана Старкова на подіумі з 13 років. Її предки на прізвище Старк родом зі Швеції. 1818-го вони перебралися до Російської імперії та змінили прізвище на Старкови. Торік на конкурсі "Королева Світу-2006" у Німеччині Діана здобула звання "Королева Європи". А 2004 року отримала титул "Міс Бікіні Всесвіт".

Одяг для красуні готувала дизайнер Олеся Кириченко. До Сейшел Старкова повезла три вечірні та три коктейльні сукні нащодень, кілька нарядів у стилі "кежуал" — джинси, кросівки. А також фінальну сукню й національний костюм, який виготовили зі стретч-атласу, шовку, стрічок, стразів та квітів.

Фінал конкурсу "Міс Інтерконтиненталь-2007" відбувся у конгрес-центрі острова Махе. Квитки на заключне шоу коштували 600 сейшельських рупій — 500 грн. Їх розкупили за місяць до його початку. Конкурс вів учасник гурту "Плетерс" — Кейч Тінес, він виконав чотири пісні та хіт "Oнлі Ю".

18 жовтня Діана Старкова повернеться до Києва.

Зараз ви читаєте новину «"Міс Інтерконтиненталь-2007" стала ліванка Ненсі Афіоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі