неділя, 25 березня 2007 16:39

Міллер переслідує трансвестит

За тиждень 25-річна кінозірка Сієнна Міллер отримала півсотні есемесок на мобільний телефон. У них нав"язливий кавалер писав акторці, що обожнює її та хоче бути якомога ближче.

За його словами, закохався він у Сієнну після перегляду фільму "Фабрична дівчина". У стрічці зірка зіграла роль музи художника Енді Ворхола — Едді Седжвік.

Переслідувач підписується як Пітер. У листах він дещо розповів про себе. Одягається як жінка, носить туфлі на шпильках і перуку. Налякана Сієнна найняла двох охоронців. Відтепер не виходить із будинку без них.

Уночі Міллер погано спить, прокидається від власного крику. Лікар прописав їй снодійне, та воно не покращило її сну.

Міллер була заручена з голлівудським актором Джудом Лоу. 2006-го журнал "Піпл" визнав його найсексуальнішим чоловіком планети. Якось Сієнна застала коханого в ліжку з нянею трьох його дітей від першого шлюбу. Вона важко пережила зраду Лоу, плакала ночами й довго не виходила на люди.

Недавно Міллер бачили на екзотичному пляжі в Мексиці. Вона загорала там топлес і цілувалася з 21-річним британським музикантом і моделлю Джемі Берком. Хлопець співав їй серенади. Раніше Джеммі зустрічався з супермоделлю Кейт Мосс.

Зараз ви читаєте новину «Міллер переслідує трансвестит». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі