середа, 17 грудня 2008 16:19

Мілла Йовович готує весілля в Італії

  Голлівудська акторка Мілла Йовович вийде заміж утретє — за австралійського режисера Пола Андерсена
Голлівудська акторка Мілла Йовович вийде заміж утретє — за австралійського режисера Пола Андерсена

Голлівудська актриса українського походження 32-річна Мілла Йовович на початку 2009-го виходить заміж. Наречений — австралійський режисер 37-річний Пол Андерсен. Із ним актриса п"ять років живе у цивільному шлюбі, народила доньку Еву Гарбо.

Познайомилася Йовович з Андерсоном 2003-го на зйомках фільму "Оселя зла". Пол носив Міллу на руках, за рік освідчився — подарував старовинний золотий перстень своєї бабусі. Спочатку Йовович відмовилася від пропозиції. Коли дізналася, що вагітна, погодилася. Та весілля відклали, бо актриса мріяла бути на церемонії "з нормальною фігурою".

Весілля відбудеться в Італії.

— Там у мене є близька подруга з давнього італійського роду, — каже актриса. — Вона має старовинний замок. Гостей буде небагато, лише родичі. Двічі я виходила заміж у Лас-Вегасі. Не хочу повторювати шоу знову.

Із першим чоловіком актором Шоном Ендрюсом Йовович побралася у 16 років. Розлучилася за два місяці. Пізніше казала, що хотіла втекти від материної опіки. За режисера Люка Бессона, 29 років, Мілла вийшла заміж у 22. Через два роки пара розлучилася — Бессон зраджував.

Зараз ви читаєте новину «Мілла Йовович готує весілля в Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі