четвер, 26 квітня 2007 17:11

Міла Йовович вагітна й виходить заміж

  Голлівудська акторка Міла Йовович сподівається, що шлюб із режисером Полом Андерсоном буде тривалим. Це її третій чоловік
Голлівудська акторка Міла Йовович сподівається, що шлюб із режисером Полом Андерсоном буде тривалим. Це її третій чоловік

31-річна модель і акторка Міла Йовович чекає першу дитину. Вона каже, що батько її первістка — 42-річний режисер Пол Андерсон.

Міла та Пол познайомилися 2002-го на зйомках фільму "Обитель зла", де Йовович зіграла головну героїню Алісу. Після закінчення зйомок закохані почали жити разом у заміському будинку Йовович у штаті Нью-Джерсі.

Торік навесні пара розлучилася. Ініціатором була Міла:

— Пол часто їздить у відрядження. Мені доводиться його подовгу чекати й губитися в здогадах, чи зберігає він вірність. Любов на відстані не для мене, — сказала Йовович.

Через півтора місяця пара знову зійшлася. Недавно Йовович і Андерсон заручилися. Міла каже, що найближчими роками не планувала виходити заміж, однак вагітність змінила її задуми.

— Раніше Пол пропонував мені одружитись. Я, навчена досвідом попередніх шлюбів, відмовляла йому. Але тепер на мені лежить відповідальність за майбутню дитину, — каже акторка.

Наречені ще не визначилися з датою весілля. Церемонія відбудеться в Італії.

— Там у мене є близька подруга. Ми товаришуємо з дитинства. Вона підтримала мене після розлучень із Шоном Ендрю та Люком Бессоном. Подруга — з давнього італійського роду, неподалік Риму вона має старий замок. Там і відсвяткуємо весілля. Гостей буде небагато, лише родичі, — ділиться Міла.

Йовович двічі виходила заміж. Із першим чоловіком Шоном Ендрю вона побралася в 16 років. Цей шлюб тривав два місяці. Із Люком Бессоном Міла одружилася в 22-річному віці й жила 2 роки.

Міла сподівається на тривалий шлюб із Полом Андерсоном.

— Раніше я була молодою і романтичною. Тепер я здатна на компромісні вчинки, — запевняє акторка.

Зараз ви читаєте новину «Міла Йовович вагітна й виходить заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі