середа, 10 жовтня 2007 14:44

Микола Целуйко через Євгенію Пруцкову розлучився з дружиною

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Чоловік і тренер харків’янки Євгенії Пруцкової Микола Целуйко намащує її тіло коричневим кремом, щоб блищало. Євгенія стала однією з переможниць на відкритому чемпіонаті Києва з бодіфітнесу
Чоловік і тренер харків’янки Євгенії Пруцкової Микола Целуйко намащує її тіло коричневим кремом, щоб блищало. Євгенія стала однією з переможниць на відкритому чемпіонаті Києва з бодіфітнесу

7 жовтня на відкритому чемпіонаті Києва з бодібілдингу, фітнесу та бодіфітнесу серед жінок вище 164 см перемогла 27-річна харків"янка Євгенія Пруцкова. Бодіфітнесом жінка захоплюється 7 років.

— Раніше займалася легкою атлетикою та бігом. Якось побачила по телевізору змагання з бодіфітнесу й вирішила спробувати, — розповідає Євгенія.

Чоловік і тренер Микола Целуйко, 36 років, намащує її тіло коричневим кремом.

— Ми познайомилися в Інституті фізкультури в Харкові, — розповідає Євгенія. — Я закохалася з першого погляду. Він був нашим тренером з легкої атлетики.

Микола Целуйко витирає піт із чола. Уточнює, що вони одружилися після трьох років знайомства. У нього цей шлюб — другий. Його перша дружина Люба працювала інженером. У них підростає 10-річна донька Наталя.

— Вони розійшлися через мене, — зізнається Євгенія. — Із його донькою Наталею познайомилася до весілля. Микола був моїм тренером, тому я часто бувала в гостях у його родині.

Жінка чіпляє до батареї гумову пружину й починає розтягувати.

— Люблю солодке, — каже, віддихавшись. — Коли їм тістечка, жир відкладається на щоках і на талії. Можу набрати десять кілограмів. Чоловік мене сварить. Доводиться займатися в тренажерній залі шість разів на тиждень.

Євгенія пригадує, як 3 роки тому зламала на тренуванні ребро:

— Треба було виступати в Чернігові. А я не можу без болю не те що нахилитися — навіть дихнути. Але зібралася з силами й виступила.

Пруцкова одягає сережки. Приколює до волосся штучний рудий хвіст. Каже, що любить носити довгі білі сукні. Та на вулиці  чоловіки все одно озираються й показують на неї пальцем.

— Микола не захищає мене. Лише сміється, — скаржиться вона.

Зараз ви читаєте новину «Микола Целуйко через Євгенію Пруцкову розлучився з дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі