четвер, 28 лютого 2008 15:10

Микита Джигурда одружився з Мариною Анісіною

  На своєму весіллі з фігуристкою Мариною Анісіною актор Микита Джигурда викрикував: ”Це остання і найкоханіша моя жінка”
На своєму весіллі з фігуристкою Мариною Анісіною актор Микита Джигурда викрикував: ”Це остання і найкоханіша моя жінка”

Четвертою дружиною російського актора 47-річного Микити Джигурди стала фігуристка Марина Анісіна, 33 роки. У неї це перший шлюб.

Весілля відбулося 23 лютого в Дурасовському палаці Люблінського парку Москви.

Об 11-й до палацу під"їхав білий лімузин. Із нього Джигурда вийшов у чорному шкіряному костюмі, червоній мантії та шапочці бакалавра. Наречена була в короткій мереживній ядучо-помаранчевій сукні та бузковій фаті.

Микита не відпускав Марину, обіймав і цілував її. У РАЦСі поряд зі своїм підписом вивів: "Люблю Анісіну!".

— Це остання й найкоханіша жінка в моєму житті, — викрикував Джигурда на весіллі.

Пара познайомилася на зйомках телешоу "Танці на льоду". Актор закохався у партнерку з першого погляду попри те, що був одружений із 33-річною Яною Павелковською, яка чекала дитину. Екс-подружжя має двох синів — 6-річного Артемія-Добровлада та 4-місячного Іллю-Максиміліана.

Теща — Ірина Черняєва — у шоці від такого зятя. Вона живе у Франції й мала намір видати доньку за багатого француза. Ірина —  чемпіонка СРСР із фігурного катання, її чоловік В"ячеслав Анісін — чемпіон світу з хокею. Марина 2002-го здобула золото на Олімпіаді в Солт-Лейк-Сіті.

Теща в шоці від такого зятя

Марина Анісіна зустрічалася з фігуристом Іллею Авербухом. Але він одружився з іншою. Жінка поїхала до Франції і знайшла там іншого фігуриста — Ґвендаля Пейзера.

Першою дружиною Микити була однокурсниця з Київського інституту фізкультури. Вона народила йому сина, якому нині 23 роки. З актрисою театру імені Вахтангова 42-річною Мариною Єсипенко Джигурда прожив 12 років. Подейкують, Марина покинула його через те, що відмовлявся виступати в ресторанах, хоча там платили великі гроші.

Микита Джигурда знявся в понад 10 фільмах. Записав кілька музичних альбомів. На естраді виступає як бард. Його голос порівнюють із голосом Володимира Висоцького.

Зараз ви читаєте новину «Микита Джигурда одружився з Мариною Анісіною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі