четвер, 29 квітня 2021 05:00

Михайло Хома дев'ять місяців не живе з дружиною

Автор: BILSHE.COM
  Михайло Хома і Яро­слава Притула познайомилися в Новояворівську на Львівщині під час фестивалю ”Молода Галичина”. У шлюбі прожили вісім років
Михайло Хома і Яро­слава Притула познайомилися в Новояворівську на Львівщині під час фестивалю ”Молода Галичина”. У шлюбі прожили вісім років

Співак 37-річний Михайло ХОМА — Дзідзьо, розлучається із дружиною Яро­славою ПРИТУЛОЮ, 36 років. Почали зустрічатися підлітками. У шлюбі були з 2013‑го. Останні дев'ять місяців живуть окремо.

— Давно хотів розібратися, але не було часу. У карантин зрозумів, що деколи треба відпустити людину й дати їй волю, — каже Михайло Хома. — Ми з Яро­славою домовилися розійтися. Хочемо зробити це красиво.

Михайло та Ярослава познайомилися на музичному фестивалі. Разом навчалися в Київському університеті культури та мистецтв. Після його закінчення Михайло створив гурт "Друзі". Із Ярославою та ще кількома музикантами виступали на весіллях.

2008 року Хома взяв псевдонім Дзідзьо й почав сольну кар'єру. Притула відкрила вокальну студію. Торік під псевдонімом Славія презентувала пісню "Я тобі не мамка". Чоловік за це її критикував.

— Як Михайло почав виступати сам, в одному інтерв'ю розповіла про наше життя. Він був незадоволений, бо не порадилася, — каже Ярослава. — Після цього намагалася зайвий раз не фігурувати. Коли мене запрошували на конкурси чи фестивалі, це все присікалося. Бо за задумом продюсерів Дзідзьо, всі ­моменти особистого життя треба було приховувати. Тоді вирішила: бути підтримкою і надійною опорою чоловікові. Їздила з ним на концерти, гастролі, була у гримерці. Успіхи Михайла сприймала як наші спільні. Але мене тягнуло на сцену.

За кілька років зрозуміла, що не хочу відкладати себе на потім. Кожна душа, яка приходить у цей світ, має призначення. Якщо вона його не виконує, то не знаходить собі місця. От і зі мною було так. Почувалася заручницею. Розуміла, що повинна з цим щось робити. І нарешті наважилася.

Михайлові не казала, що вирішила повернутися на сцену. Боялася, що заборонить. А він не сподівався, що зможу піти всупереч його волі. Можливо, чоловік не давав мені розвиватися у творчому плані від ревнощів. Якось обмовився: "Якби ти була зіркою, кинула б мене". А я ніколи цього не зробила б, бо всім серцем його кохала.

Михайло та Ярослава прожили у шлюбі вісім років. З 2016-го мешкали в Києві. Дітей не мають. Подейкують, що артист зраджував дружину.

— Думала про можливі романи Михайла, але тримала це при собі, — говорить Ярослава. — Часто він ходив на нічні медитації. Не попереджав. Я всю ніч не спала, переживала, чи з ним нічого не сталося. А вранці він передзвонював, що всю ніч медитував.

Зараз ви читаєте новину «Михайло Хома дев'ять місяців не живе з дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі