четвер, 27 вересня 2007 18:14

Михайла Варука плутають із Володимиром Кличком

Автор: фото: Дмитро СВІДЕРСЬКИЙ
  Михайло Варук одружений, має однорічну доньку Олександру
Михайло Варук одружений, має однорічну доньку Олександру

25-річний Михайло Варук із Хмельницького схожий на Володимира Кличка. Коли відростить волосся, його плутають із боксером. Коли стрижеться зовсім коротко — схожість зникає.

У літньому кафе поряд із піцерією "Мак Смак" у центрі Хмельницького Михайло Варук кидає на столик чорну шкіряну барсетку. Каже, що поспішає. Чоловік працює старшим інспектором відділу контролю Подільської митниці.

— Коли навчався на другому курсі Кам"янець-Подільської сільгоспакадемії, із друзями пішов на дискотеку до бару "Стара Фортеця". Там причепилися дівчата. "Гляньте — Кличко!" — кричали, вимагали автографа. Вони були п"яненькими, ми — тверезими. Я встав і пішов геть, — згадує він.

Михайло Варук народився в селищі Чемерівці, за 75 км від Хмельницького. Там живуть його батьки-бізнесмени Олександр і Людмила. Вони прокладають у селах газові труби.

Михайло захоплюється футболом, займався в секції тхеквондо. Майбутня дружина Наталя надіслала його фото  до газети на конкурс двійників.

— Я й не знав, — каже Михайло. — О першій ночі дзвонить друг і кричить: "Мішка, тебе тут в газеті надрукували". Він був на нічному чергуванні на митниці в Раві-Руській. Щоб не заснути, вирішив погортати шпальти.

Завжди підвожу на своєму "БМВ" двох-трьох пасажирів

Каже, на конкурс приїхали люди, схожі на Леніна, Карла Маркса, Яна Табачника.

— Я хотів познайомитися з Володимиром Кличком, але він не прийшов, — говорить Михайло.

Розповідає, що дружину Наталю вперше побачив улітку на вулиці. Переходили дорогу назустріч одне одному. Потім дівчина проходила практику на митниці, де він працював. Одружилися 22 січня, за тиждень після перемоги Михайла на конкурсі. Подружжя має доньку Сашу. Їй рік.

Михайло розказує, що легко знайомився з дівчатами.

— Бо я добродушний. Завжди підвожу на своєму "БМВ" двох-трьох пасажирів, коли їду з Хмельницького до батьків у Чемерівці.  А от із мамою часто сперечаюся. Вона досі намагається мене повчати.

Просить фотографувати його, коли дивиться з-під лоба. Каже, що так більше схожий на Кличка.

— І за зростом ми схожі, обоє високі. Мій зріст — метр 98 сантиметрів.

1981, 8 листопада — Михайло Варук народився в м. Чемерівці Хмельницької області
1998 — вступив до Кам"янець-Подільської сільгоспакадемії на факультет обліку та аудиту
2000, жовтень — у барі "Стара Фортеця" компанія дівчат уперше переплутала Михайла з Володимиром Кличком
2003 — вступив на заочне відділення факультету правознавства Хмельницького університету регіонального управління і права; працює на митниці
2006, 11 січня — переміг у конкурсі двійників; 22 січня — одружився із працівницею митниці Наталею Самуською; 18 жовтня — народилася донька Олександра

Зараз ви читаєте новину «Михайла Варука плутають із Володимиром Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі