четвер, 28 жовтня 2010 06:27

Метт Гоун залив чорнило в очі

Автор: фото з сайта www.liveinternet.ru
  Метт Гоун з американського міста Портленд ввів в очі синє і зелене чорнило
Метт Гоун з американського міста Портленд ввів в очі синє і зелене чорнило

Американець Метт Гоун, 34 роки, з міста Портленд у штаті Орегон попав до Книги рекордів Гіннеса після того, як вкрив 98% свого тіла татуюваннями. Щоб перевершити власний рекорд, залив чорнило в очі.

— Єдиним органом без тату залишилися мої очі. Довго не роздумуючи, я вирішив їх пофарбувати.

Через форму татуювань на обличчі Метта називають "шахова дошка".

— Я звернувся до 10 клінік. Усі відмовилися залити мені в очі чорнило. Лякали, що осліпну, занесу собі серйозну інфекцію. Вирішив, що кращого за себе лікаря не знайду. Перед тим, як зробити ін'єкцію, провів випробування — капав фарбу на сітківку ока. Воно не пекло і не подразнювалося, лише злегка червоніло. Потім в одне око ввів синє, в друге — зелене чорнило. Очні яблука трохи напухли, але тримають колір не гірше за шкіру. Я не божевільний. Повинен був ризикнути, як ризикував багато разів до цього, коли вкривав татуюваннями голову і шию.

Одне око в хлопця тепер синє, а друге — зелене. Своє перше тату Метт зробив 1999-го.

— Мої м'язи почали розвиватися неправильно. Щоб приховати дефекти, друзі порадили піти до тату-салону. Останні чотири роки я звідти майже не виходив. Додому ходив вмиватися і спати. Їв через дорогу від салону. Для малюнків на шкірі вибирав різні кольори, бо мені подобається міняти себе.

Зараз ви читаєте новину «Метт Гоун залив чорнило в очі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі