понеділок, 07 липня 2008 15:30

Меседа Багаутдінова скасувала весілля зі своїм продюсером

Автор: фото: ІТАР-ТАРС
  Співачки гурту ”ВІА Гра” (зліва направо) Тетяна Котова, Меседа Багаутдінова й Аліна Джанабаєва на церемонії вручення премії ”МузТВ” у Москві 6 червня 2008 року
Співачки гурту ”ВІА Гра” (зліва направо) Тетяна Котова, Меседа Багаутдінова й Аліна Джанабаєва на церемонії вручення премії ”МузТВ” у Москві 6 червня 2008 року

Солістка гурту "ВІА Гра" 23-річна Меседа Багаутдінова розірвала заручини із продюсером Дмитром Костюком, 43 роки. Співачка зустрічається із 30-річним Борисом Киськом, власником рекламної компанії.

Меседа познайомилася з ним у травні на вечірці, присвяченій відкриттю готелю "Санґейт" у Туреччині. Там жінка відпочивала зі своїми колегами: Альбіною Джанабаєвою та Валерієм Меладзе. Кажуть, що між Багаутдіновою та Киськом одразу спалахнула пристрасть.

— Познайомилися в Туреччині, — підтверджує Борис. — Готель став місцем зачаття нашої любові.

Повернувшись із відпустки, Меседа розійшлася із Костюком. Їхній роман тривав із жовтня минулого року. Наприкінці літа нібито планували одружитися. Хоча Дмитро відмовлявся від весілля.

— Із мене вистачить подружнього життя, — казав. Заради Багаутдінової продюсер розлучився зі співачкою Євгенією Власовою, із якою прожив п"ять років. У них є 4-річна донька Ніна.

31-й день народження Борис Кисько планує відзначати в російському Санкт-Петербурзі.

— Сподіваюся, кохана буде зі мною, — каже він.

Нещодавно Кисько та Багаутдінова з"явилися на одній із вечірок у Москві. У контракті "ВІА Гри" зазначено, що співачки не мають права виходити на публіку по одній. Але Меседа знехтувала цим пунктом.

Зараз ви читаєте новину «Меседа Багаутдінова скасувала весілля зі своїм продюсером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі