четвер, 13 березня 2008 18:03

Мертву воду підлили перед подвір"ям

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"У прошлому році я захворів, — пише Іван із Полтавщини. — Температура пройшла, але став почуватися незвично, наче світ довкола мене змінився. Голова болить. Вночі мучать кошмари. У ділянці простати й попереку ніби восьминіг щупальцями лазить, а тоді добирається й до потилиці. Я вирішив: це — простатит, і ліг до урологічного відділення. Та невропатолог повідомив, що в мене лише депресія. Пігулки не допомогли, тож пішов до майстра з тибетської медицини. Вона сказала, що маю порчу на смерть. Начебто зняла її, але й це не допомогло. Я пішов на консультацію до психіатра. Він зазначив, що це вікові проблеми (маю 41 рік). Порадив спокійно жити далі, не дослухаючись до себе. Я й радий би, але все тіло, як на голках.

Шановний пане Іване, це розлад біоенергоінформаційної системи. Тому вам і бракує життєвої сили. На рівні сонячного сплетіння розташований один з активних енергоканалів (чакр).  Порчі паралізували функцію вашого біополя, яке нині поповнюється негативною енергією. За відчуттями це нагадує  "мурашки" у тілі. Негативна енергія діє передусім на хворі ділянки, тому вас турбує біль у простаті та попереку. Вам потрібно зняти порчі. Після цього негативні енергії самі залишать організм.


Ольга з Рівненщини турбується про здоров"я племінниці.

 "Гарна дівчина, вийшла заміж, народила сина, — пише вона в листі. — Живе разом з батьками чоловіка. Сім"я спокійна, забезпечена, а от здоров"я немає. Її хвороби почалися з простої алергії на вівсяне печиво, а тоді пішло–поїхало. Племінниця зверталася і до лікарів, і до бабок, та все безрезультатно".

Побачила на тротуарі купки з солі та землі

Шановна пані Ольго, перед подвір"ям вашої небоги хтось підлив заговорену мертву воду. Енергетично це нагадує велику чорну пляму. Її треба нейтралізувати освяченою водою, читаючи молитву. Це може зробити позитивна людина з сильною енергетикою, або ж священик. Ступивши в ту невидиму чорну калюжу, ваша племінниця набралася негативної енергії. Тому їй потрібно зняти порчу.


Ніна з Полтавщини теж скаржиться на здоров"я.

"Я почала хворіти, — пише вона. — Лише одне підлікую, починає турбувати щось інше. Якось уранці  вийшла за ворота й побачила на тротуарі купки з солі та землі. Вона не така, як у селі, а руда глина, наче з цвинтаря. Те саме було й перед будинком доньки. Ми вирішили, що хтось поробив нам".

Шановна пані Ніно, перед вашими домівками енергетичного бруду немає. А от на вас і доньці вже є порчі. Вони негативно впливають на ваше здоров"я та життя.

Зараз ви читаєте новину «Мертву воду підлили перед подвір"ям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі