четвер, 07 лютого 2008 15:10

Мертву воду можна нейтралізувати освяченою

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Нам ніби хтось поробив, — пише пані Марія з Чернігівщини. — Коли одружилися, чоловік мав хорошу роботу, в сім"ї було все добре. Але не пройшло й року, як почалися проблеми. Чоловіка звільнили за скороченням штату, ми стали сваритися, хворіти. Сусіди заздрять, хоча чому заздрити? Куди чоловік не влаштується на роботу — то організація закривається, то зарплату затримують. Я народила синочка — у нього то одне, то друге болить. Що нам робити? Ми ж молода сім"я, а вже до розлучення доходить".

На ваше, пані Маріє, подружнє життя негативно впливають свідомі біоенерговпливи, що в народі називають порчами. Вони мають певну програму. І на вас, і на чоловікові порча на відштовхування протилежної статі. Ви поруч, але немає між вами контакту, взаємопочуття такого, як раніше. У чоловіка зв"язані руки — проблеми з роботою, зашиті кишені, а гаманець не має дна, всі гроші вилітають. Крім того, і на вас, і на ньому структура, що порушує біоенергообмін, створює умови для хвороб, нервових зривів. Дія цих структур посилюється підлитою у вас під дверима мертвою водою. Нейтралізувати її можна освяченою водою. Крім того, в оселі багато негативної енергії від ваших емоцій та думок. Потрібно запросити священика освятити житло. А порчі треба зняти. І поступово у вашій родині все налагодиться.


"У мене в житті чорна смуга — й чим далі, тим гірше, — ділиться в листі до редакції пані Любов зі Львівської області. — Чоловік сім років не живе з сім"єю, але й не розлучається. Їздить по заробітках, має коханок, все обплутує брехнею. Синові купив машину, дає гроші, аби той не засуджував його поведінку. Син конфліктує зі мною, звинувачує у всьому. Я бачу, як все навколо мене руйнується, але нічого не можу змінити. Відчуваю страшну самотність. Їздила до бабки. Вона сказала, що буду сама й не варто ні до кого звертатися".

Ваш чоловік самотній і заплутаний у порчах так само, як і ви, пані Любов. Єдине, що в нього стабільне — це офіційна сім"я. Гроші, що заробляє, в одну кишеню входять, а в іншу виходять. Вони не йдуть йому на користь. Для свого чоловіка ви, як жінка, зараз не існуєте. Вам потрібно обов"язково зняти порчі. Тоді у вас покращає самопочуття й ви більш реально будете сприймати те, що відбувається.


Порчі роблять як дистанційно, так і через предмети або символічні дії. Наприклад, пані Ольга з Вінниччини пише: "У мене в квітнику біля хати росте рослина, яку називають "заячий холодок". Хтось вирізав усю середину, тільки круг лишив. Відтоді я почала хворіти. Усе болить".

Коло, яке залишилося, символічно пов"язано з вашим, пані Ольго, ім"ям. Усередині його полито мертвою водою з наговором на смерть. От і чахнете ви, як зрізані рослини. Покропіть освяченою водою з молитвою та перехрестіть вирізане місце. Так само з молитвою обітріть себе водою. У вас відновиться природний енергообмін, і організм почне оздоровлюватися.

Від редакції. Якщо з вами чи з вашими рідними, знайомими траплялися схожі випадки, якщо вас щось турбує, напишіть про це до редакції "Газети по-українськи". Наталія Сапа дасть пораду.

Зараз ви читаєте новину «Мертву воду можна нейтралізувати освяченою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі