понеділок, 13 серпня 2007 16:27

Мелані Браун одружилася з рецидивістом

Екс-cолістка гурту "Спайс ґьорлз" 32-річна Мелані Браун два місяці тому в Лас-Вегасі таємно вийшла заміж за однолітка, продюсера Стівена Белафонте. У травні 2003-го його арештували за побиття колишньої коханки Ніколь Контрерас. Чоловік накинувся на неї, коли був п"яний. Белафонте засудили умовно на три роки й зобов"язали відвідувати лекції для агресивних людей.

Белафонте не вперше засуджують за агресію. 2000-го він кинув камінь у машину, що проїжджала по шосе. Дві людини, що сиділи в авто, отримали травми. Тоді суд зобов"язав Стівена попрацювати в дитсадку. Судді сподівалися, що це відучить чоловіка від агресії.

— Мел знає, що він не ангел, — каже подруга Мелані Браун. — Але Белафонте із трепетом ставиться до обох її доньок. Зі Стівеном вона дружить 7 років.

До того в Мелані Браун був роман із голлівудським актором Едді Мерфі. У них підростає 4-місячна донька Ейнджел. Мерфі визнав себе батьком дівчинки після експертизи ДНК. Від шлюбу з танцівником Джиммі Ґульзаром у Мелані підростає ще 8-річна донька Фенікс Ші.

Зараз ви читаєте новину «Мелані Браун одружилася з рецидивістом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі