вівторок, 09 лютого 2016 07:35

Меган Фокс платитиме чоловікові аліменти

Автор: ФОТО З САЙТА www.womanadvice.ru
  Американські актори Меган Фокс і Брайан Остін Грін сімейне майно розділять навпіл. У шлюбі прожили п’ять років
Американські актори Меган Фокс і Брайан Остін Грін сімейне майно розділять навпіл. У шлюбі прожили п’ять років

Американська актриса 29-річна Меган Фокс виставила на продаж будинок, де живе з чоловіком актором Брайаном Остіном Гріном, 42 роки.

— Меган подала на розлучення в серпні торік, — говорять знайомі подружжя. — Вони живуть із Брайаном під одним дахом, але вже не вважають себе сім'єю. Тому Меган хоче позбутися всього, що нагадує їй про невдалий шлюб.

Брайан і Меган побралися п'ять років тому. До весілля шість років зустрічалися. Мають синів 3-річного Ноа і Боді, 2 роки.

— Вони почали сваритися після того, як Брайан потрапив в аварію і отримав травму голови, — розповідають знайомі пари. — Через сильний головний біль він не міг працювати на знімальному майданчику. Меган змушена була вийти з декретної відпустки через півроку після народження другого сина, щоб заробити на утримання сім'ї. Але замість вдячності й підтримки з боку чоловіка Фокс почула безглузді звинувачення. Грін ображається, що дружина проводить із ним мало часу.

Спільне майно пара розділить навпіл, бо не підписували шлюбного контракту. Актриса також платитиме екс-чоловікові аліменти, поки Остін непрацездатний.

Зараз ви читаєте новину «Меган Фокс платитиме чоловікові аліменти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі