четвер, 19 липня 2007 16:02

Машина сниться до відрядження

 

"Не знаю, чи є зв"язок із тим, що бачила в Єгипті, в Туреччині, бо їздила туди на відпочинок, але часто сняться якісь екзотичні образи. Учора наснилось, що їхала з караваном верблюдів, але не зверху, а пішим погоничем. Дуже грузли ноги в пісках, боліла рука від нагая, що ним вимахувала. Била великого верблюда, бо він зупинився, не хотів іти. Той верблюд терпів-терпів, а тоді повернув голову і лизнув мене в щоку. А старший погонич, схожий на бедуїна, почав сварити мене, щось вигукувати. Коли замахнувся нагайкою на мене, я прокинулась. Згадала, що недавно посварилися з чоловіком, він пішов жити у свою квартиру. Таке в нас час від часу трапляється: тиждень-другий поживемо окремо, а потім знов сходимось. Чи цей сон пов"язаний із сімейними обставинами, чи говорить про щось інше?

Світлана Олександрівна,

інженер-будівельник, м. Київ".

Сон пов"язаний не тільки із сімейними обставинами, але також із кар"єрою, свідчить про муки совісті, сигналізує про якісь негаразди зі здоров"ям. Також можна сподіватися якихось новин чи гостей.


"Я купував уві сні машину, але бажаної не міг знайти. Зупинявся біля найдешевших, однак і такі ціни мене не задовольняли. Один чоловік сказав, що вже цілий місяць продає своє авто, але навіть ніхто не підійшов, що я перший поцікавився. Я йому відповів, що таку машину скоро й на металобрухт не приймуть. Він дуже образився й по-російськи послав мене... Тоді я задивився на джипа. Але підійшов якийсь мафіозі й сказав, що це авто не продається і теж послав мене. Я подався до виходу. Та охоронець почав вимагати з мене данину. "За що?" — уточнив я. "Мені всі дають". — "А я не дам!". — "То ти звідси не вийдеш!". Десь узялося двоє міліціонерів. Вони скрутили руки за спину тому охоронцеві, забрали в нього гроші і сказали: "Забирай награбоване!". Я взяв пачку доларів, перев"язану шнурком від черевика. Потім той мафіозі з джипа підскочив і сказав: "За такі гроші, старий, забирай мої колеса". Я сів за кермо й прокинувся.

 Василь, 34 роки, м. Київ.

Можливо, ви маєте пропозицію посісти керівну посаду, але вас щось гнітить, щось є зайве, від чого слід відмовитись. Може, вибираєте супутницю життя? Тоді не робіть ставки на її матеріальне становище. Можете поїхати в далеке відрядження.

Зараз ви читаєте новину «Машина сниться до відрядження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі