вівторок, 12 січня 2010 07:19

Машина Павла Зіброва впала з 8-метрової висоти

10 січня співак Павло Зібров їхав на концерт у Муровані Курилівці на Вінниччині. Біля райцентру потрапив в аварію. Його джип "акура" кілька разів перекинувся у повітрі й упав у 8-метровий кювет. Співака врятували подушки і ремінь безпеки.

— Їхали швидко, бо запізнювалися на мій перший сольний концерт у новому році, — згадує 52-річний Павло Зібров. — За кермом був водій Сергій, я на передньому сидінні біля нього. Дорога слизька й нерозчищена. Нас почало крутити і машину винесло з траси. Коли летіли з восьмиметрової висоти, я вперше в житті побачив диво. Попереду горіло яскраве світло, з нього вийшла Богородиця. Прямо, як на іконі. У мене все змішалося в голові: шок і радість. Головне, зрозумів, що житиму. Секунд за 15 перед очима пронеслося все життя. Добре, що авто приземлилося на колеса, спрацювали подушки безпеки і ми з водієм були пристебнуті. Все сталося так швидко, що не встиг ні злякатися, ні крикнути. Коли отямився, переживав, чи не пошкодив обличчя і не зламав ніс — я ж все-таки артист.

Павло Зібров та його водій відбулися кількома подряпинами на руках. На концерт співак запізнився на 2 год. Перед виходом на сцену випив півпляшки коньяку.

— Викликав на місце пригоди міліцію і подзвонив братові. Він відвіз на концерт. Не міг його відкласти. У залі сиділи 800 глядачів.

Джип "Акура" коштує приблизно $60 тис. Його Зібров подарував дружині на 50-річчя. Машина відновленню не підлягає, була застрахована. Співак каже, що до кінця тижня має купити іншу. У Зібрових ще є джип "Лексус".

— Уперше потрапив в аварію 1993-го на своїх "жигулях", — розповідає про дорожньо-транспортні пригоди Зібров. — Ту машину подарували міліціонери Київської області, коли дізналися, що в мене немає авто. Їхав із Валерієм Астаховим на концерт у Гусятин на Тернопільщині. Обійшлося без травм. 1995-го про другу аварію мене попередила дружина Марина. За день до того їй наснилося, що я потрапляю в автомобільну катастрофу. Напередодні Нового року на "ауді" з дуетом "Світязь" ми мали їхати до Луцька. Марина благала залишитися. Коли сів біля водія, заставила пристебнутися. На Святошинському мосту автомобіль занесло й викинуло на зустрічну смугу. Лоб у лоб зіткнулися дві машини. Водій, який їхав нам назустріч, поспішав на ринок купити квіти на день народження. Він розбився. А нас врятували ремені безпеки. Чолом я дістав лобове скло. Отримав струс мозку, зламав ніс, сильно забився.

2001 року Зіброви відпочивали в Арабських Еміратах. Їхали у таксі. В авто вдарився "лінкольн". Обійшлося без травм. 2002-го "мерседес" співака врізався у військовий КамАЗ.



За пісні вимагав грошей


— Пішла на концерт, щоб получити удовольствіє, а побачила наглость і хамство, — розповідає 46-річна Любов Тищенко з Хмільника Вінницької області.

8 січня у міському Будинку культури відбувся концерт Павла Зіброва. Кілька годин перед його виступом облаштовували сцену. Людей пускали безкоштовно.

— У залі зібралося стільки, що не було де стати й сісти. Я відпросилася з роботи, щоб подивитися на нього. Це ж артист державного рівня, такі в невеличке містечко рідко приїздять, — каже. — Він по тєлєвізору так гарно виступав, такий дядько гарний. А тут на сцені лиш розказував, як його цінують і скільки грошей за що приносили.

Посеред концерту на сцену вийшов чоловік, подарував квіти і попросив заспівати пісню "Мар"яна".

Колись із концертом сам Кіркоров приїжджав, то культурніше поводився

— Зібров про це як почув, скривився, каже: це я що буду безплатно вам тут співати? — згадує Анатолій Синченко, 40 років. — Йому, мовляв, за цю пісню колись дали 50 доларів, то зараз це було б близько тисячі доларів. І не заспівав.

— А як на сцені горілку почав пити без закуски, ми ледь не попадали, — додає Любов Тищенко. — Перед піснею йому з залу винесли щось у стаканчику. Він хильнув і каже: це ж вода! Тоді на кінець пісні із залу хтось виніс пляшку горілки "Немирів з перцем", налили повний стакан. Він випив і тільки рукавом занюхав, а стаканчик кинув на пол під квіти.

Наприкінці концерту Зібров розказав, що у Хмільник більше не поїде, бо йому вареників не наліпили і не пригостили.

— Так протівно було. Може, воно, канєшно, так і має бути, вони трохи повинні бути розв"язні, ті артісти. Але колись із концертом сам Кіркоров приїжджав, то культурніше поводивcя, — каже Юлія Мандрика, 22 роки.

Валентина МУРАХОВСЬКА

Зараз ви читаєте новину «Машина Павла Зіброва впала з 8-метрової висоти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі