Ексклюзиви
пʼятниця, 14 січня 2011 10:32

Марта не може гуляти з хлопцем

Автор: фото з сайта www.darf.at.ua
  Марта
Марта

— Ставай на голову, знімай штани, щоб на тебе звернули увагу. Це закон українського шоу-бізнесу, — каже співачка 25-річна Марта. — Тим, хто має світлу душу, сюди потикатися не варто.

Вісім років тому вона приїхала до Києва з Чернівців, щоб робити сольну кар'єру. Почала працювати з продюсером Олегом Барабашем. Раніше він був басистом гурту "Табула Раса".

Умощується в кріслі. Кладе ногу на ногу.

— З Олегом контракт не підписувала. В нас усе будується на довірі. Він розуміє, що заборони виходити заміж і вагітніти — це дитячі забавки. Як завагітнію, все одно не змусить зробити аборт. Інші продюсери вигадують для своїх підопічних купу обмежень, а потім іще до суду можуть подати. Але й мені не можна піти в магазин, не нафарбувавши очі чи губи. Треба думати: "Що будуть говорити?" Не можу погуляти з хлопцем містом.

Перший кліп на пісню "Дыхание" Марта зробила 2006-го. Його знімав Алан Бадоєв, 30 років.

— Він вимагав, щоб я виляла стегнами. А я звикла лише співати. Як його презентували, почали говорити, що Марта — якась нова московська співачка. У Росії треба величезні гроші, стартуєш із мільйона доларів. Але й тоді ніхто не може дати гарантії, що станеш успішною співачкою.

Зараз ви читаєте новину «Марта не може гуляти з хлопцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути