середа, 25 лютого 2009 17:32

Маршал напився вина з Наомі Кемпбелл

Автор: фото: Наталія ЧУБЕНКО
  Російський співак Олександр Маршал на вихідні возив сім’ю на Мальдіви
Російський співак Олександр Маршал на вихідні возив сім’ю на Мальдіви

Російський співак 51-річний Олександр Маршал (справжнє прізвище Міньков) нещодавно вперше побував на Мальдівах.

— Кілька вихідних днів мав, чого ж сидіти в холодній Москві? — стенає плечима Маршал. Розмовляємо російською в гримерній артиста в столичному палаці "Україна". У кімнаті безлад, на стільцях розкиданий одяг. Гітарист Маршала відчиняє вікно, щоби провітрити закурену гримерну.

— Сиділи однією компанією з Дороніним (російський мільярдер Владислав Доронін, зустрічається з британською моделлю Наомі Кемпбелл. — "ГПУ"). Мене представили Наомі. Вона нормальна баба! Напилися червоного вина, сміялися, жартували. Спілкувалися англійською, я добре знаю мову. Мені Наомі подобається як жінка. Але жити з нею, мабуть, важко, бо дівчина розбалувана. Хоча не помітив, щоб дуже вередувала.

Гасить цигарку, одразу запалює другу.

— На голос куріння не впливає, — запевняє. — Розповісти вам, як голос бережу? Зранку з бодуна прокидаюся — і пивка холодненького! За фігурою не стежу, я ніколи не гладшаю.

У Маршала 192 см зросту.

— На обід мама готує борщ із пампушками, сало кладе, вареники з картоплею.

Маршал на Мальдіви літав із дружиною Наталею й 11-річним сином Артемом. Три роки тому йому приписували роман з екс-солісткою гурту "Блестящие" Надією Ручкою, молодшою на 23 роки. Співак не заперечував, що має коханку, з"являвся із нею на вечірках. Кілька місяців тому вони знову зійшлися, але розповідати про це Олександр відмовляється.

Зараз ви читаєте новину «Маршал напився вина з Наомі Кемпбелл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі