пʼятниця, 06 грудня 2019 05:46

Марія Ленько виграла путівку в санаторій

Автор: Фото надане Марією Ленько
  Марія й Іван Леньки з села Вільховець Борщівського району на Тернопільщині тримають на руках доньку Марту
Марія й Іван Леньки з села Вільховець Борщівського району на Тернопільщині тримають на руках доньку Марту

— Про виграш дізналася по телефону від матері. Вона перша прочитала в газеті моє прізвище, — каже 25-річна Марія Ленько з села Вільховець Борщівського району на Тернопільщині.

Вона передплатила "Газету по-­українськи". Відправила копію квитанції на адресу редакції й виграла путівку в санаторій "Діброва" в місті Біла Церква на Київщині.

— Коли мені зателефонували з редакції, довго вагалася — їхати чи ні. Це далека дорога, приблизно 500 кілометрів. А в нас маленька дитина. Доньці Марті тоді було рік і три місяці. Зважилися, бо в Білій Церкві живуть родичі чоловіка. Вирішили заодно їх відвідати, — говорить Марія.

У санаторії "Діброва" з чоловіком Іваном відпочивала 10 днів у травні.

— Їхали поїздом до Києва, а звідти добирались електричкою в Білу Церкву, — розповідає. — В дорогу брали тільки дитяче харчування. В санаторії нас дуже гарно прийняли. Призначили процедури, масажі, фізкультуру. Із дитиною відпочивати там було неважко. Коли я йшла на процедури, Марту глядів чоловік. І навпаки. Так домовилися з медперсоналом. Санаторій розташований в чудовому парку, є річка. Люди, як чули, що ми приїхали по путівці від газети, — дивувалися, що таке в наш час можливе.

Марія народилася у Вільховці. Отримала спеціальність "банківська справа" в економічному університеті в Тернополі.

— З Іваном познайомилися під час відпочинку на Дністрі в сусідньому селі. Він старший за мене на два роки. До весілля зустрічалися три роки, доки я не закінчила навчання. Чоловік працює столяром. Я до декрету робила в банку. У вільний час люблю читати духовну літературу, книжки американського письменника Дена Брауна і німецького Еріха Марії Ремарка. Із задоволенням передплачую "Газету по-­українськи". Подобаються життєві історії, які тут друкують, — каже Марія Ленько.

Зараз ви читаєте новину «Марія Ленько виграла путівку в санаторій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі