пʼятниця, 04 липня 2008 15:26

Маріо Лопеза називають найсексуальнішим

  Американця Маріо Лопеза називають ”найрельєфнішим тілом пляжів”
Американця Маріо Лопеза називають ”найрельєфнішим тілом пляжів”

Американського танцівника 34-річного Маріо Лопеза глянцевий журнал "Піпл" назвав найсексуальнішим чоловіком планети. Його обрали з понад сотні претендентів.

Батьки Лопеза — емігранти з Мексики.

— У дитинстві був гладким, — згадує Маріо. — Коли мама купала у ванні, то розгладжувала пальцями жирові складки на мені.

Лопеза називають "найрельєфнішим тілом американських пляжів". Він має кілька фітнес-клубів, заробляє на рекламі тренажерів. Його статки оцінюють у $5 млн.

Маріо два тижні був одружений. 1998-го на церемонії "Міс США" познайомився з американською топ-моделлю Елі Ландрі. Чоловік запропонував їй стрибнути з парашутом. Майданчик, на який приземлялася дівчина, вистелив ромашками. За шість років пара побралася. У травні 2004-го дружина застала Лопеза в ліжку зі своєю подругою. Елі казала, що це була не перша зрада Маріо.

Після розлучення Лопез щомісяця мав новий роман. Найдовше, три місяці 2007-го, зустрічався з партнеркою по танцях Кариною Смирновою. Дівчина народилася в Харкові й виїхала до США.

Нині танцівник ні з ким не зустрічається. Вільний час проводить у Кореятауні — районі Лос-Анджелеса, населеному корейцями.

— Люблю співати там караоке, — каже він.

Зараз ви читаєте новину «Маріо Лопеза називають найсексуальнішим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі