Ексклюзиви
четвер, 04 вересня 2008 19:19

Марина Остапенко носить джинси лише вдома

  Для фотосесії на обкладинку ”Авеню” стилісти одягнули Марину Остапенко у джинси й майку
Для фотосесії на обкладинку ”Авеню” стилісти одягнули Марину Остапенко у джинси й майку

Жіночий журнал "Авеню" презентували у вівторок у столичному готелі "Редісcон САС". Прес-секретар голови Служби безпеки України 39-річна Марина Остапенко стала "обличчям" першого номера.

— Хотіла показати, що в СБУ теж працюють жінки, — сміється Марина. — Ми й дітей народжуємо, й рішення приймаємо.

Остапенко вперше виступила в ролі моделі. Для фотосесії на обкладинку "Авеню" стилісти вибрали Марині спортивне вбрання — джинси й майку.

— Основна ідея була зняти з мене жакет. Фотограф повторював: "Ну зроби трошки сексі!" А я звикла до робочого дрес-коду, — осмикує піджак. — У джинсах мене ніхто не бачить. Але вдома, щойно переступлю поріг, їх одягаю. Маю навіть кілька молодіжних рваних маєчок.

Після презентації п"ємо з Мариною каву біля конференц-залу. Жінка скаржиться, що відсиділа ногу під час зустрічі. Каже, що на роботі журнал не показувала.

— У нас демократичне керівництво, — зауважує про в. о. голови СБУ Валентина Наливайченка. — Розуміють, що жінки — половина людства.

Марина Остапенко має трьох дітей: 20-річного Павла, Ігоря, 6 років, й 4-річну Олександру. Чоловіка звуть Ігорем.

— Донька каже: "Виросту, буду красива, розумна, струнка й вийду заміж за гарного хлопця", — сміється Остапенко. — Добре, що вона не пропускає слово "розумна". А Ігор цього року пішов у перший клас, — хвалиться молодшим сином. — Віддали його у приватну школу "Інтелект". Там порівняно невелика платня. У класі тільки десять учнів. Син уже читає, трохи вміє рахувати. Пише друкованими літерами.

У журналі Остапенко розповідає про пластичну операцію. Після народження третьої дитини в жінки розійшлися м"язи черевної порожнини. Їх довелося зшивати.

— Заодно трохи зайвого жиру прибрали. Тепер у мене плаский живіт, — говорить Остапенко. — 2005-го потрапила в автокатастрофу. Ніс був перебитий — добре, що не зміщений. І брову зашили, — показує ледве помітні шрами. — Наклали 17 швів.

— Багато часу приділяєте зовнішності?

— Зранку 15 хвилин, коли збираюся на роботу, — сміється Марина. У неї легко нафарбоване обличчя, трохи підведені очі. Губи підмальовані блиском. — На дітей витрачаю більше часу. Два рази на тиждень — обов"язково басейн, сауна, всілякі процедури. Через роботу більше собі не можу дозволити.

Зараз ви читаєте новину «Марина Остапенко носить джинси лише вдома». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути