середа, 23 липня 2008 15:30

Марина Хлєбнікова зламала ногу

Російська співачка Марина Хлєбнікова, 42 роки, робила в спортзалі розтягування, послизнулася й зламала ногу. Встати самостійно не могла. Тренери підняли її та посадили на диван. Лікар зі "швидкої" визначив складний перелом у коліні.

— Марина намагається не афішувати травму, — каже подруга співачки. — Вона не хоче, щоб її жаліли глядачі. Усіма силами намагається приховати перелом. Тільки близькі люди знають про це.

На концертах дорогу до гримерки Хлєбнікова долає на милицях або з ціпком. Під час останнього виступу в "Крокус Сіті" залишила ціпок за лаштунками, а гіпс ховала під довгою сукнею. Гіпс на нозі не зніматимуть ще два тижні. Хлєбнікова бідкається, що не може ходити в басейн. 1987-го вона стала чемпіонкою Москви з плавання.

Торік Хлєбнікова довго думала, яку частину тіла застрахувати. Перед тим її переслідував уфолог — чоловік вивчав неопізнані літальні апарати. Він надсилав співачці листи, телефонував на мобільний, чекав біля під"їзду. Казав, що Марина стане першою артисткою, з якою сконтактують позаземні цивілізації.

— Спочатку я сміялася, — пригадує співачка, — а потім злякалася. За один рубль отримала поліс на мільйон доларів, якщо мене викрадуть інопланетяни. Поліс дійсний 20 років. Краще б я застрахувала ноги.

Зараз ви читаєте новину «Марина Хлєбнікова зламала ногу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі