понеділок, 11 лютого 2008 14:42

Марчину Мрочеку не віддають машину за "Танці з зірками"

  Польський актор Марчін Мрочек зі своєю дівчиною, телеведучою Агнєшкою, після перемоги в шоу ”Танці з зірками-3”
Польський актор Марчін Мрочек зі своєю дівчиною, телеведучою Агнєшкою, після перемоги в шоу ”Танці з зірками-3”

Переможець шоу "Танці з зірками-3" на телеканалі "1+1" 25-річний польський актор Марчін Мрочек досі не отримав головного призу проекту — автомобіля "Альфа Ромео".

— Виявилося, що це складний процес, — розповідає "ГПУ" Марчін. Він приїхав до Києва на день. Знімався для телеканалу ТЕТ. — Бозна-коли заберу ту машину. Треба багато документів, суцільна бюрократія. Не маю часу збирати ті папери.

Мрочек сьомий рік знімається у польському серіалі "М — як кохання". Він також директор артистичної агенції "Мрочек-хауз". Із десятком співробітників організовує вечірки та рекламні заходи.

Каже, після "Танців з зірками" отримав ще кілька пропозицій участі у схожих шоу в Польщі. Від усіх відмовився.

— Забагато нервів та емоцій забирає, — пояснює він. — Зосередився поки що на роботі в серіалі. Пропонували вести програму на польському телебаченні. Та я надто нервовий, не можу зібратися, коли хвилююсь.

Скаржиться, що з партнеркою по "Танцях" 22-річною Ганною Пелипенко майже не спілкується:

— Коли їхав до Києва, написав їй повідомлення, запропонував зустрітися. Вона сказала, що в Москві готується до якогось турніру. Знайшла собі нового партнера і забула про Польщу.

Зараз ви читаєте новину «Марчину Мрочеку не віддають машину за "Танці з зірками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі