понеділок, 02 лютого 2009 17:13

Марат Сафін має роман з Анастасією Осиповою

  Російська співачка Анастасія Осипова не приховує близьких стосунків із тенісистом Маратом  Сафіним
Російська співачка Анастасія Осипова не приховує близьких стосунків із тенісистом Маратом Сафіним

Російський тенісист 28-річний Марат Сафін програв швейцарцеві Роже Федереру на відкритому чемпіонаті Австралії і полетів на Мальдіви до Анастасії Осипової, 24-річної співачки з гурту "Блестящие". Пара на тиждень поселилася в одному номері готелю, разом засмагали на пляжі, пірнали з аквалангом і ходили нічними клубами.

— Сафін хоче зав"язувати з тенісом і зайнятися лише сімейним життям, — розповідають друзі Марата. — Він от-от освідчиться Насті, запропонував їй облишити кар"єру співачки.

Однак артистка не хоче залишати естраду.

— Мене влаштовує моя робота, — каже вона. — Навіщо щось змінювати?

Марата Сафіна називають головним серцеїдом у Росії. Він зустрічався з актрисою Оленою Кориковою. Мав кількамісячний роман зі стилісткою Дарією Жуковою, нинішньою нареченою мільярдера Романа Абрамовича. Кілька років жив із моделлю Оксаною Аплекаєвою. Остання трагічно загинула торік восени.

— Слава ходить за всіма популярними людьми. І вона рідко буває хорошою, — виправдовує тенісиста Осипова. — Перш ніж чіпляти на людину ярлики, треба добре пізнати її.

Співачка познайомилася із Сафіним півроку тому на одному з московських раутів. За кілька місяців цілувалася з ним на прем"єрі комедії "Гітлер капут".

— А для чого приховувати свої почуття? Рано чи пізно й так усі дізнаються, — вважає Анастасія.

Зараз ви читаєте новину «Марат Сафін має роман з Анастасією Осиповою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі